”Näyttää, että sun elämä on syvältä ja se tuntuu niin fakin hyvältä” – Heikki Kuulalta uusi musiikkivideo

Ilona Ollikkala

Heikki Kuula julkaisi taannoin tuplasinglen Bae/Hoe. Rumban haastattelussa Kuula kuitenkin nosti Hoen suosikkikappalekseen Baen sijaan. Hoe on eittämättä sitä vanhaa Heikki Kuulaa, joka tuo mieleen esimerkiksi PLLP-albumin. Myös kaikuja Lika-Akin ja Perhosveitsi-Heikin levyyn löytyy.

Nyt Kuula on julkaissut Hoesta musiikkivideon. Jossain määrin sitä voi pitää erikoisena ratkaisuna, ellei videota sitten tule molemmista. Ainakin menestykseltään popahtava Bae on noussut suuremmaksi kappaleeksi.

Videolla Kuulaa näkee ex-tyttöystävänsä ja hänellä ei homma kulje aivan niinkuin Heikillä. Exällä on mukanaan riitelevät lapset ja alkoholisoitunut mies. Kuula taas maksaa kultaisella luottokortilla ja lopussa palaa autoon, jossa ”bae” on ollut odottomassa. Minään räppilarppina kappaletta ei siis kuulu pitää, todennäköisesti useampi voi samaistua jossain määrin tarinan juoneen. Tässäkin mielessä tämä on tyypillistä Kuulan musiikkia.

Katso video alta. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, että tuleeko Baesta musiikkivideota. Muista myös lukea somejuttumme, jossa nostimme myös Heikki Kuulan esiin. Ilmeisesti mukaan upottamamme kuva oli juurikin tästä videosta.