Neil Young & Crazy Horse saapuu Kaisaniemeen – myös Ruisrockiin lisää vahvistuksia

18.03.2013

Taas on varmistunut lisää kovia nimiä vahvistamaan tulevan kesän festarikattausta. Neil Young & Crazy Horse saapuu Kaisaniemeen elokuussa, ja Ruisrockin sunnuntaita sulostuttavat aiemmin julkaistujen artistien lisäksi nyt myös rap-miehet Macklemore & Ryan Lewis sekä kitarasankari Gary Clark Jr.

Kuva: Andrea Barmanti

Rockin grand old man Neil Young nousee Crazy Horse -yhtyeensä kanssa Helsinki Classic Festivalin lavalle Kaisaniemen puistoon 5.8. Viime vierailullaan vuonna 2008 vanha herra veti Hartwall Areenan täyteen, mutta Crazy Horsea ei ole Suomessa nähty sitten vuoden 2001. ”Hullu heppa” lienee tervetullut.

Kaisaniemessä esiintyvät myös tuoreen levyn julkaissut J. Karjalainen sekä kotimaisilla solisteilla varustettu roots-kokoonpano Latebird All Stars. Lippujen hinnat alkavat 85,50 eurosta ja ne tulevat myyntiin 25.3. Tikettiin, Lippupalveluun sekä Menolippuun.

Mutta osataan sitä Turussakin. Ruisrockiin saapuvat Thrift Shop -hitillään breikanneet räppäri Macklemore ja tuottaja Ryan Lewis sekä pari viikkoa sitten Tavastialla ihastuttanut kitaravelho Gary Clark Jr. Molemmat kovat nimet esiintyvät Ruissalossa sunnuntaina 7.7.

Festivaalille on kiinnitetty myös lisää kotimaisia vahvistuksia: Raappana, Eevil Stöö, Cheek, Kotiteollisuus, Minä ja Ville Ahonen sekä Tiiu Helinä. Ruisrockin liput ovat jo myynnissä.

Lisää luettavaa