Nettitikkuja sydämessä – Dingo siirtyi 2.0-aikaan uudella Facebookissa-sinkullaan

10.12.2012

Joulukuun alussa julkaistiin jo toinen sinkkulohkaisu keväällä ilmestyvältä suurelta paluulevyltä.

Kuva: Dingo

Vain elämää -sarjasta tuttu Neumann löi hynttyyt yhteen Suomen tämän hetken maineikkaimpien tuottajien, Maki Kolehmaisen ja Jimi Constantinen kanssa, kuten porilainen Satakunnan Kansa tiesi jo juhannusviikolla kertoa. Muun muassa supertähti Robinin Frontside Ollie -hitistä tutun tuottajakaksikon kättenjälki onkin aistittavissa Dingon paluussa parrasvaloihin. Edellisestä studiolevystä yhtyeellä ehti kulua neljä vuotta.

Kesäkuussa julkaistiin uuden albumin ensimmäinen sinkkubiisi, Adios Rosario. Kappaleen voi kuunnella sekä Spotifyn välityksellä että YouTubesta. Nipa fraseeraa nipamaisesti eikä teoksesta voi erehtyä hitaampikaan musiikinkuluttaja: se on taattua Dingoa. Sen sijaan perjantaina 7. joulukuuta nettikauppojen virtuaalihyllyille pamahtanut Facebookissa-sinkku on jo harppaus tuntemattomaan. Dingo astuu sosiaalisen median ja Web 2.0:n aikakauteen kappaleella, joka on tyyliltäänkin aika etäällä yhtyeen vanhoista hiteistä.

Kappaleen on tehnyt Neumann itse.

Biisin teema on toki tuttu kaikille nettiaddikteille. Verkossa on helppo rakastua ja vielä helpompi tulla hylätyksi. Naamakirjassa mustasukkaisuus on tuttu tunne ja usein se riivaa Neumanniakin kovempaa kollia. Sekä Neumann että singlen julkaissut levy-yhtiö Suomen Musiikki vahvistavat, että molemmat singlet ovat myös mukana Dingon maaliskuussa 2013 ilmestyvällä, toistaiseksi nimeämättömällä paluulevyllä.

Spotify-käyttäjillä on etuoikeus kuulla kappale tuoreeltaan netistä – ja vaikka jakaa sitä Facebookissa:

Lisää luettavaa