Nicki Minaj vitsaili julkaisevansa uuden levyn – kappaleet nimettiin hedelmien mukaan

Nicki Minaj suhtautuu asioihin persoonallisella tyylillään.

09.10.2016

Nicki Minaj twiittasi eilen, että julkaisee uuden #PickMyFruitOut-levyn vielä saman päivän aikana. Seuraavaksi oli kappalelistan vuoro ja siinä kohtaa hälytyskellot todennäköisesti soivat useimmilla.

Kaikki kappaleet kun oli nimetty hedelmien mukaan. Mukana oli kappaleita kuten Kiwi ja Grapes, mutta myös hieman kekseliäämpiä kuten Bananas (harambe interlude) ja Fruit Loops. Jälkimmäinen viittaa suosittuun ammattilaistenkin suosimaan musiikkiohjelmaan ja ensimmäinen taas yhdysvaltalaisessa eläintarhassa ammuttuun gorillaan.

Hälytyskellojen olisi pitänyt kilistä kunnolla viimeistään seuraavan twiitin kohdalla. Nicki kertoi, että levyltä löytyy kymmeneskin kappale nimeltään Nigga toss my fruit salad.

Levyä ei kuulunut ja lopulta Minaj twiittasi naureskelleensa asialle koko illan.

Uutta musiikkia voinee kaikesta huolimatta silti odottaa. Minajin edellinen levy kun julkaistiin vuonna 2014. Kovimmat kilpakumppanit, Rihanna ja Beyoncé ovat julkaisseet uudet levyt tänä vuonna. Kenties hedelmäteema olikin pieni vitsi myös Beyoncén Lemonade-levyn nimeä ajatellen. Beyoncé päätti oman maailmankiertueensa tänä viikonloppuna.

Tsekkaa jutun alta video DJ Khaledin uuden Major Key -levyn kappaleesta Do You Mind, jolla Nicki Minaj vierailee.

Lisää luettavaa