Nightwish-äänimies tarjoaa viikon ilmaista studioaikaa, jos Leijonat voittaa kultaa – lähetä demo, josta löytyy Den Glider In -cover

Torilla tavataan
Torilla tavataan, toivottavasti

MM-lätkähuuma sai Nightwishin äänimies Kimmo Aholan hövelille tuulelle. Ahola ilmoitti Facebookissa sunnuntaina, että mikäli Leijonat voittaa tänä vuonna kultaa, hän antaa viikon ilmaista studioaikaa bändille, joka lähettää demoäänitteensä Aholalle ensimmäisenä.

Äänimies oli lupauksineen tosissaan. Hän on jo määritellyt demolähetyksiin säännöt: ensimmäisenä Aholalle saapunut demo voittaa. Mikäli demot saapuvat Aholalle samanaikaisesti, hän arpoo voittajan.

Lisäksi C-kasettiformaatissa lähetetty demo ajaa cd:n ohi, mikäli kasetti ja cd saapuvat samanaikaisesti. Ainoa reunaehto demossa on, että siltä pitää löytyä versiointi vuoden 1995 mestaruusveisusta Den Glider In. Voittaja saa käyttöönsä Aholan pyörittämän AMS-ammattistudion Kauhavalta.

Torstaisen puolivälierävoiton jälkeen Ahola nosti panoksia ja lisäsi voittajabändille myös ilmaisen masteroinnin Finnvoxin laatustudiolla Mika Jussilan kanssa.

”Vaikka hommalle alkaa tulla kustannuksia, niin ei se haittaa kullan tullessa”, Ahola kertoi Iltalehdelle.

Perjantaihin mennessä yhtään demoa ei ollut vielä saapunut, joten kilpailu lienee edelleen auki. Demoja voi lähettää AMS-studioon osoitteeseen Studiotie 19, 62200 Kauhava.

Jotta Leijonat voittaisi kultaa, tarvitsee se ensin välierävoiton Ruotsista lauantaina. Finaali pelataan sunnuntai-iltana.

Alla valtaisaa ryöpytystä vuodelta 2011.