Niin ne ajat muuttuvat – Suomen vanhin suomiräpin liveklubi vaihtaa nimeään esiintyjänsä kunniaksi

Nimi muuttuu, meno pysyy samana. Eli hyvänä!

08.09.2022

Vuonna 2009 Jyväskylän Kortepohjassa perustettu Ghetto Party vaihtaa nimeään 40. klubitapahtuman jälkeen yhden illan ajaksi.

Lauantaina 15.10. Ilokivessä järjestetään Tohtori Getto Party.

Soolouransa lisäksi KPC-kollektiivista ja Korstoraatiosta tunnettu Tohtori Geton lisäksi lavalla nähdään kesäkuussa REIJO-albuminsa julkaissut Lyttä, Kotka-kappaleesta ja levystä tunnettu Will-Jam sekä vinyylivirtuoosi R2ISDJ2.

”Näin perinteikkään tapahtuman nimeen ei yleensä kajota, mutta niin Tohtori Getto kuin tämä ilta ovat erikoistapauksia. Kyseessä on Ghetto Partyn Tohtori Getto -spesiaali. Koko ilta on rakennettu hänen ympärille”, klubin perustaja Marko Kainulainen kertoo ja jatkaa:

”Tohtori Geton niin sanottu UG-suosio on Jyväskylässä jotain täysin ainutlaatuista. Samoin Ghetto Partylle on muodostunut vuosien varrella oma uskollinen seuraajakuntansa. Tapahtuman idea lähti pelkästä heitosta, mutta mitä enemmän ajatus muhi, niin sen selvemmäksi tuli että tämähän pitää oikeasti tehdä.”

Rajattu määrä ennakkolippuja on myynnissä Jyväskylän Minna Canthin kadun rullalautailun erikoismyymälä Liike22:ssa kymmenen euron hintaan. Lipunmyynti jatkuu Ilokiven ovelta tapahtumailtana 15.10. klo 21 alkaen 15 euron hintaan.

Lisää luettavaa