NOFX, Pennywise, Circle Jerks ja Face to Face – punkfestivaali Suomeen

Punk in Drublic -festivaalikiertue saapuu Turkuun.

Punk in Drublic on NOFX-nokkamies Fat Miken perustama festivaalikiertue, joka saapuu ensi kesänä Atlantin yli Eurooppaan ja myös Suomeen. Punk in Drublic järjestetään Turun Vanhalla suurtorilla torstaina 4. kesäkuuta.

Tapahtuman pääesiintyjänä nähdään itseoikeutetusti skatepunk-suuruus NOFX, jonka klassikkoalbumin mukaan festivaalikiertue on nimetty. Festivaalilla nähdään myös kaksi muuta 90-luvun puolivälin skatepunk-aallon kalifornialaista kärkinimeä, Pennywise ja Face to Face.

Turussa lavalle nousee myös comebackin tekevä hardcore-legenda Circle Jerks. Kalifornialaisyhtye juhlistaa debyyttialbuminsa Group Sexin 40-vuotispäivää. Circle Jerksin nykykokoonpanoon lukeutuvat perustajajäsenet laulaja Keith Morris ja kitaristi Greg Hetson. Basistina on Zander Schloss ja rumpalin henkilöllisyys tiedotetaan myöhemmin.

Ohjelmistoon on luvassa vielä kaksi myöhemmin julkistettavaa esiintyjää. Liput maksavat 69 euroa ja niiden myynti alkaa tiistaina 3. joulukuuta kello 11. Punk in Drublicin ikäraja on 18 vuotta.

Punk in Drublic: NOFX (USA), Pennywise (USA), Circle Jerks (USA), Face to Face (USA)
To 4.6.2020 Turku, Vanha suurtori
Liput 69 €

Tapahtuma Facebookissa