Nostalgiaa ja kesäistä kaipuuta – pop-yhtye Pilvet pilvet esittäytyy debyyttisinglellään

Yhtye on Johanna Kustannuksen uusi kiinnitys.

10.09.2023

Johanna Kustannukselle kiinnitetty helsinkiläinen pop-yhtye Pilvet pilvet esittäytyy debyyttisinglellään. Unta on nimestään huolimatta energinen kappale, joka käsittelee nostalgian ja kesäisen kaipuun lisäksi sitä tunnetta, kun jokin asia on liian hyvää ja uskomatonta ollakseen totta.

”Tuntuu hienolta, että ensimmäinen julkaisumme on juuri Unta. Kappale syntyi Jurmossa kesällä 2020 ja nyt kolme vuotta ja useita demoja myöhemmin päästään vihdoinkin julkaisemaan biisi. Se tuntuu mielettömän siistiltä! Ollaan todella ylpeitä ja iloisia siitä, missä pisteessä nyt neljä vuotta bändin perustamisen jälkeen ollaan – sekä jännittyneitä että innoissamme tulevasta. Uskomme, että hyvä fiiliksemme biisejä tehdessä, soittaessa ja äänittäessä välittyy kuulijalle”, yhtye kommentoi.

Pilvet pilvet -yhtyeen muodostavat Kosti Koskinen (laulu), Touko Koivusaari (laulu, kitara), Onni Lehtinen (laulu, basso), Milan Marttiini (laulu, koskettimet) ja Kalle Karimo (laulu, rummut). Bändi sai alkunsa Kostin, Toukon ja Onnin päädyttyä samalle luokalle yläasteella. Kolmikkoa yhdisti rakkaus musiikkia kohtaan ja muun muassa U2:n, Coldplayn ja The 1975:n innoittamana he päättivät perustaa oman bändin kesällä 2019. Lukiossa mukaan tuli Milan, ja lopulliseen muotoonsa yhtye vakiintui viime vuonna rumpali Kallen liityttyä mukaan. Runsailla stemmoilla ja orgaanisilla soittimilla varustettua pop-musiikkia esittävän bändin sävellykset ja sanoitukset ovat solisti Kosti Koskisen käsialaa. Eloon kappaleet heräävät treenikämpällä yhdessä soittaessa.

Pilvet pilvet esiintyy seuraavan kerran livenä Helsingin Semifinalissa perjantaina 10. marraskuuta.

Kuuntele debyyttisingle alta.

Lisää luettavaa