Notkea Rotta aloitti uuden projektin – Tulossa albumi ja keikkoja uudella nimellä

06.02.2014

Notkeaa Rottaa on mahdollista nähdä lähitulevaisuudessa Atomirotta-nimisellä minimiehityksellä.

Teksti: Saku Schildt, kuva: Juuso Westerlund

Tapahtui 45 minuuttia sitten Facebookissa: Notkea Rotta ilmoitti kutistuvansa tänä vuonna väliaikaisesti Atomirotaksi, jonka jäseniä ovat itse pääjehun lisäksi Rane Raitsikka ja DJ Pajulaakso. Atomirotta julkaisee syksyllä uuden albumin ja aikoo keikkailla tiiviisti läpi vuoden.

”Atomirotta soittaa keikoilla tulevan levyn materiaalia ja Atomi-versioita vanhoista klassikoista. Atomirotalle kaikki on mahdollista!” Rotta kirjoittaa Facebook-viestissään.

Viestissä mainitaan, että Atomirotan oli tarkoitus julkaista uutta musiikkia jo viime vuoden lopulla, mutta materiaalia kertyi niin paljon, ettei yhtenäistä linjaa ollut helppo löytää. Sessiobasistina toimineen Sami Yaffan ehdotuksesta kokoonpano tekee sitten kerralla kokonaisen albumin kaikessa rauhassa.

Notkea Rottakin aikoo tehdä tänä vuonna joitain keikkoja, mutta vain satunnaisesti. Pääkokoonpanon tilanteesta viestissä mainitaan seuraavaa:

”Notkea Rotta on alusta asti toiminut kollektiivina Rottineen, Rautaperseineen, Rohtoreineen, Komisario Jyrkkineen ja Meno-Anuineen. Sellaisena se tulee pysymään ja elämään edelleenkin. Notkea Rotta julkaisee uutta materiaalia, kun ajat ovat kaikille otolliset!”

Lisää luettavaa