Nuoremman polven muusikot jälleen Eppujen kimpussa – Kuuntele Pimeyden melankolinen Urheiluhullu-coveri!

Eppu Normaalille tehdään kunniaa jo toisella Eput rautaa -tribuuttilevyllä, joka ilmestyy maaliskuun alussa. Nyt albumilta on lohkaistu ensimmäinen single, jonka esittää nuoren polven rock-yhtye Pimeys. Kappaleeksi valikoitui Urheiluhullu.

”Valitsimme Urheiluhullun, koska teksti on hieno, laulun minän suhde urheiluun on uhmakas ja mailaapuristava. Itsensä vertaileminen muihin, ainakin salaa, tuntuu tutulta. Tekstin lisäksi biisissä on hyvä svengi ja harmoniat,” kertoo yhtyee solisti ja kosketinsoittaja Joel Mäkinen.

Laulaja-kitaristi Pekka Nisu uskoo lisäksi, että Urheiluhullu on ajankohtaisempi kappale kuin nyt kuin ilmestyessään.

”Elämme pinnallisia aikoja. Tässä ajassa urheiluhulluus on edennyt aivan uudelle tasolle. Nykyään ihmiset päivittävät työmatkakävelynsä ja halonhakkuunsa SportTrackereihin ja sykemittari kerää dataa pilveen herkeämättä,” Nisu kuvailee.

Pimeyden Urheiluhullu-coverin voit kuunnella alta, ja Eput rautaa 2 -kokoelma löytyy kaupoista 4. maaliskuuta. Pimeyden ohella Eppujen tuotantoa tulkitsevat albumilla muun muassa Nopsajalka, Iisa, Pertti Kurikan Nimipäivät, sekä Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet.