Nuori räppäri erehtyi dissaamaan Tupacia julkisesti – vihaiset fanit piirittivät tyypin taco-ostoksilla niin intohimolla, että paikalle piti kutsua poliisit

Kukaan ei lopulta loukkaantunut, paitsi ehkäpä Lil Xanin ego.

Vain 21-vuotias Lil Xan eli oikealta nimeltään Diego Leanos synnytti pienoisen myrskyn vesilasissa aiemmin tässä kuussa, kun nuori räppäri tuhahti Revolt TV:n haastattelussa Tupacin tehneen ”tylsää musaa”.

Tästä ottivat herneen nenään sekä nuorukaisen omat fanit että moni nimekkäämpi skeneilijä: muun muassa Waka Flocka Flame julisti Lil Xanin olevan tästä lähin vähintäänkin bannattu hip hopin maailmasta.

Kävi sitten tässä päivänä muutamana, että Diego asteli muina poikina kotikaupunkinsa Kalifornian Redlandsin Del Taco -ravinteliin hiukopalaa hankkiakseen, mutta ei päässyt kovinkaan pitkälle ennen kuin vihaiset Tupac-fanit rynnivät paikalle. Paikallisen lukion oppilaita nimittäin hatutti Tupacin puolesta niin paljon, että päättivät kostaa.

TMZ-lehti raportoi ansiokkaasti, että Lil Xan joutui pakenemaan häntä koipien välissä läheiseen YMCA-rakennukseen ja soittamaan poliisit saattamaan hänet tilanteesta ulos.

Tapahtuneeseen ehkä liittyen ja ehkä ei, seuraavana päivänä räppärillä oli Tupacista aivan toinen ääni kellossa:

#lilxan tried to clarify his stance on Tupac today at his meet n greet

A post shared by DJ Akademiks (@akadmiks) on