Nuppu Oinas kääntää tuoreella kappaleellaan uuden sivun artistina – “Tuntui melkein kuin biisi olisi itse kirjoittanut itsensä!”

Nuppu Oinas julkaisi uuden singlen.

19.04.2024

Nuppu Oinas on julkaissut uuden singlen, joka kantaa nimeä Kuokkavieras.

Tänään ilmestynyt kappale on Nupulle samalla myös avaus uudelle artistiudelle, jossa musiikki on riisuttu pois kaikesta ylimääräisestä. Uuden aikakauden on kerrottu pitävän sisällään ajatonta ja tarinankerronnallisesti rehellisempää musiikkia. Tuore julkaisu antaakin hyvää osviittaa siitä, mitä artistilta voi vastaisuudessa odottaa, minkä lisäksi sen on kuvailtu toimivan niin ikään rajanvetona vanhan ja uuden välillä.

“Oon artistina herkkä ja vähän surumielinen. Lauluissani uskallan olla avoin, puhua tunteista, olla peloissaan ja suorapuheinen. Miun laulusoundissa on sellainen haikeus minkä haluun biiseilläni kuulijoille välittää tekemällä haikeaa ja puhuttelevaa poppia. Tää tuleva kappale on uusi aukeama tällä musiikillisella matkalla. Miun laulunkirjoitus on alkanut aikoinaan pianon ja kitaran ääreltä, joten tää on samaan aikaan paluu sinne juurille mistä kaikki on lähtenyt”, Nuppu kertoo ja jatkaa:

“Kuokkavieras syntyi viime marraskuussa neljän tunnin session aikana tuottajani Tapio Heinilän kanssa. Haluttiin tehdä kappale mikä olisi riisuttu ja missä laulu ja tarina olisivat etusijalla. Kerroin, että haluan tehdä biisin siitä tunteesta kun näkee rakastamansa ihmisen uuden rakkaan kanssa. Olin kirjoittanut ylös lauseen ”tuntuu kuin oisin kuokkavieras täällä” ja sen ympärille lähdettiin biisiä rakentamaan. Sen neljän tunnin aikana syntyi sanat ja sävel lähes siinä muodossaan missä ne tälläkin hetkellä on. Ehkä siinä päivässä oli jotain magiaa, tuntui melkein kuin biisi olisi itse kirjoittanut itsensä!”

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa