Nyt kuhisee – Lukas Leon kertoo vievänsä Cheekiltä räppikruunun, herättävän 2pacin eloon ja haastaa kenet tahansa pyrkimään parempaan suoritukseen

Lukas Leon haastaa juuri sinut.

17.04.2018

Lukas Leon on suomiräpin saralla nouseva nimi, joka ei välttämättä vielä soita kovinkaan monen kelloja, mutta eiköhän pian tämä asia muutu. Taitoa eittämättä löytyy.

Uusimmassa tekelessään tapahtuu seuraavaa: Lukas Leon räppää MGK:n Young Man -biittiin, uhoaa herättävänsä 2pacin taidoillaan eloon, kertoo vievänsä Cheekiltä räppikruunun ja vielä lopuksi haastaa kenet tahansa räppäämään paremmin.

Kyseessä on Lukas Leon vs -videosarja, joten tämä tuotos saa odottamaan sarjalle jatko-osia.

Lukas Leonissa on se mielenkiintoinen puoli, että häntä vaikuttaa manageroivan sama henkilö mitä Cheekkiä, eli Carla Ahonius. Instagram-feedin perusteella jonkinlaista tyylimuutosta on myös hiljattain tapahtunut.

Huomioidaan se Cheek myös kappaleella, sekä seuraapa Cheek Lukasta Instagramissa, mikäli tälle jossittelu-linjalle siis lähdetään.

Moni vetäisi tästä jo nopeat johtopäätökset. Tapahtuuko todellakin niin, että Lukas Leon ottaa ”räppikruunun” itselleen juuri Cheekiltä, onko tässä manttelinperijä?

Se on tietysti kuulijan päätettävissä. Tsekkaa uusi video alta ja muista väijyä jatko-osat, mikäli meno maittaa.

Kannattaa kirjata tämä nimi muistiin.

Lisää luettavaa