Nyt on rohkea ja komea cover: indiepoppari versioi Eero Raittisen ja Topi Sorsakosken levyttämää klassikkoa

Michael Bleu julkaisi ainoan singlensä tulevalta iskelmälevyltään.

06.05.2022

Retropopin parissa kunnostautunut Michael Bleu on tarttunut kenties tähänastisen uransa rohkeimpaan projektiin. Hän julkaisee kesäkuussa Kesäyön romanssi -cover-levyn. Albumilta saadaan ennakkoon vain yksi single, tänään ilmestynyt Olen yksin.

Olen yksin on Eero Raittisen levyttämä suomi-iskelmän klassikko, jonka myös Topi Sorsakoski & Agents on tulkinnut yhtäläisen ikonisesti. Michael Bleun versiointi tekee jousineen kunniaa etenkin Raittisen levytykselle.

”Olen joskus kertonut, ettei minulla ole liiemmin kosketuspintaa suomenkieliseen musiikkiin. Muutamia tämän ajan poikkeuksia lukuunottamatta sydämeni on kuitenkin aina sykkinyt vanhalle, tyylikkäästi orkestroidulle suomi-iskelmälle. Sen sijaan, että olisin luonut omat tulkintani suosikkikappaleistani, päätin lähteä elämään nuo kappaleet uudestaan – niiden sovitukset, soundit ja tunnelman”, Bleu kertoo.

Levyllä Michael Bleun lisäksi laulavat myös Antti Autio, Nalia, Miri ja Maija Pihlajaoja sekä kuullaan toimittaja-muusikko Pekka Laineen ääntä.

Lisää luettavaa