Nyt on tarjolla todellinen unelmien yhteistyö – Tuomari Nurmion ja kotimaisen kitarasankarin uutukainen ilmestyy huomenna!

Huomenna saadaan ensimmäinen single.

Tuomari Nurmio ja Knucklebone Oscar äänittivät vuonna 2018 tulkintoja vanhoista gospel-biiseistä, mutta eivät saaneet kyllikseen sielua ravitsevasta tripistä rockmusiikin juurille.

Kaksikon vuonna 2017 alkanut yhteinen “helvetillisen ja taivaallisen pitkä matka” on eskaloitunut syksyllä ilmestyväksi Believe It Or Not -albumiksi (Stupido Records), jonka ensimmäinen single ja video Dry Bones julkaistaan huomenna 16. päivä kesäkuuta.

”Meidän gospel-projekti alkoi sattumalta Jätkäsaaren Weird Antiques -divarista, missä tapasimme Oscarin kanssa varmaankin vuonna 2017 ja äänitimme neljä biisiä. Jotenkin tuntui siltä että tehdään saman tien kokonainen albumi. Taloudellisesti tällainen friikkailu merkitsee oman kupeen kaivamista, mutta se tehtiinkin rakkaudesta lajiin. Silloin ei aika mene koskaan hukkaan”, Tuomari Nurmio kertoo yhteistyön alkutaipaleesta.

Uusi single on Nurmion ja Oscarin päivittämä J.W. Johnson -originaali Dry Bones.

”Kesällä 1967 Golden Gate Quartetin 10-tuumainen LP löytyi yhden frendin vanhempien levyhyllystä, ja siitä tuli mun suuri suosikki saman tien. Dry Bones on yksi biisi tuolta levyltä. Rock’n’rollin yksi peruspilari on gospel. Meno on pitelemätöntä”, Nurmio kuittaa.

Tuomari Nurmion ja Knucklebone Oscarin albumi Believe It Or Not ilmestyy 2. syyskuuta 2022. Kaksikko taustayhtyeineen myös keikkailee syksyn aikana levyä juhlistaen, keikkapäivät ja -paikat ilmoitetaan myöhemmin.

Lisää luettavaa