Nyt se on täällä: tältä kuulostaa Lady Gagan tunnari tulevaan Top Gun: Maverick -elokuvaan

Eeppistä menoa.

10.05.2022

Lady Gagan tunnuskappale Hold My Hand tulevaan Top Gun: Maverick -elokuvaan on julkaistu. Biisin ovat tuottaneet Gaga itse, Bloodpop sekä Benjamin Rice.

Katsotaan, millaiseksi hitiksi tämä kappale muodostuu. Vuonna 2018 julkaistu A Star Is Born -menestyselokuvan soundtrack toi artistille Oscar-, BAFTA-, Golden Globe – ja Critics’ Choice -palkinnot sekä neljä Grammya.

Lady Gaga kommentoi Hold My Handia näin:

”Kun kirjoitin tämän kappaleen Top Gun: Maverick -elokuvaan, en edes tajunnut, kuinka syvälle se ulottui elokuvan sydämeen, omaan psyykeeni ja sen maailman luonteeseen, jossa olemme eläneet. Olen työstänyt ja parannellut biisiä vuosia yrittäen tehdä siitä meille kaikille yhteisen. Halusin tehdä kappaleen, jossa jaamme syvän tarpeemme tulla ymmärretyiksi ja halun ymmärtää toisiamme – kaipuun olla lähellä, kun tunnemme olevamme kaukana sekä kyvyn juhlia sankareita. Tämä laulu on rakkauskirje kovaa aikaa elävälle ja eläneelle maailmalle. Olen halunnut teidän kuulevan sen niin kauan.”

Top Gun: Maverick -elokuva saa Suomen ensi-iltansa helatorstaina 26. päivä toukokuuta. Leffan ensi-ilta on venynyt parilla vuodella koronapandemian takia.

Elokuva jatkaa vuoden 1989 elokuvaklassikon tarinaa. Mukana leffassa ovat ensimmäisestä elokuvasta tutut Tom Cruise ja Val Kilmer sekä iso joukko uusia näyttelijöitä.

Katso biisin video alta.

 

Lisää luettavaa