Nyt sinullakin on mahdollisuus hankkia allesi osa suomiräpin historiaa: ”Ylinopeussakkojen määrästä päätellen kiesi kulkee kovaa”

Osta Gasellit-auto, kulkee niin nopeasti kuin sillä pääsee!

Markus Paajala

Gasellit-yhtye on pitkin syksyä yrittänyt saada myytyä tuottajansa/DJ:nsä/teknikkonsa Musajusan menopeliä eli Peugeot 206 SW:tä. Kyseinen kulkuväline on vienyt Gaselleja ympäri Suomen jo vuosikausien ajan, ja nyt menopelin saisi itselleen 1300 eurolla.

Tai kuten yhtye itse ilmaisee:

”Auto on siis toiminut suomalaisen rap-yhtyeen kiertuekulkuvälineenä. Tien päällä sitä on kohdeltu hellävaraisesti ja rakkaudella. Pieniä kulumia lukuunottamatta sisätilat ovatkin miltei uudenveroisessa kunnossa. Tämä maantiekiitäjä on juuri sopivasti sisäänajettu kilometrimittarin osoittaessa lukemaa 183300 km. Nuo muutamat hassut lommot ovat kuin arpia, ne kertovat omaa tarinaansa eletystä elämästä”, Gasellit kertoo Facebookissa ja jatkaa kovin omintakeista myynti-ilmoitustaan:

”Maksiminopeudesta ei osata sanoa mitään tarkkaa, mutta Jusalle kertyneiden ylinopeussakkojen määrästä päätellen kiesi kulkee kovaa. Nollasta sataankin pääset ihan varmasti alle minuutissa. Bensaahan ton kokosella moottorilla huristellessa ei juurikaan kulu, joten tää on passeli kulkupeli myös tarkan markan mirkuille ja markuille.”

Gasellien Facebook-kirjoituksen rakkaasta autosta näet alta.

Tästä linkistä pääset auton myyntisivustolle. Halvalla lähtee, 1300 euroa, special price just for you my friend!