”Odotin pitkään kollegoilta hyväksyntää” – New Ro päätti uskoa itseensä

Kusipää-exät ovat vaihtuneet uuteen rakkauteen.

17.02.2020

New Ro on laulanut singleillään toksisista suhteista ja pussy powerista. Biisien tuottajina on kuultu muiden muassa Jurekia, Noah Kiniä ja Rony Rexiä.

Kosmos-ep:llä edellä mainitut asiat ovat muuttuneet: kusipää-exät ovat vaihtuneet uuteen rakkauteen ja artisti on tuottanut kappaleet itse. Ep:n kerrotaan olevan henkilökohtainen kuvaus uuden suhteen alkuvaiheesta, jolloin rakkaus mullistaa koko maailman.

”Olen jo kauan halunnut tuottaa mun omia biisejä, mutta odotin pitkään kollegoilta hyväksyntää ja kannustusta, jota ei koskaan tullut. Uuden projektin myötä päätin uskoa itseeni, ja sain tukea ja luottamusta lähipiiriltäni. Se auttoi mua vapautumaan tuottajana ja löytämään mun oman soundin – nyt uusia biisejä syntyy lähes joka viikko”, New Ro sanoo.

Elektronista taidepoppia sisältävän ep:n on julkaissut New Ron ja J. Lindroosin yhteinen levymerkki Art Dealer. New Ro on mahdollista nähdä keikoilla seuraavaksi Helsingissä View’n kanssa Korjaamolla 22. helmikuuta ja Chisun kanssa Ääniwallissa 7. maaliskuuta.

Lisää luettavaa