”Ohjelmiston kokoaminen on oikein hyvällä mallilla” – ensimmäiset ensi kesän Sideways-uutiset

Nordiksella pysytään.

04.12.2018

Sideways-festivaali teki viime kesäksi miltei radikaalilta tuntuneen uudistuksen: kolmena kesänä Teurastamon alueella järjestetty tapahtuma muutti Nordikselle eli Helsingin jäähalliin ja sen ympäristöön ja kasvoi kolmipäiväiseksi.

Ensi kesän askelmerkit alkavat hahmottua: päivämäärät ovat selvillä ja osoite pysyy samana.

”Kun päätimme siirtyä uuteen lokaatioon Nordikselle, niin totta kai jo silloin lähtökohtana oli, että pysymme siellä pidempään”, Sidewaysin promoottori Artemi Remes kertoo.

”Viime kesän kokemukset vain vahvistivat tätä päätöstä. Alue toimi kaikkinensa mainiosti ja palaute on ollut erittäin positiivista. Uudessa paikassa on tietysti aina uudenlaisia mahdollisuuksia ja toki myös haasteita, mutta todella hyvä fiilis jäi. Kehitysideoita ja ylipäänsä palautetta tuli paljon, kuten joka vuosi (kiitos siitä!). ja ilman muuta pyrimme niitä ottamaan huomioon niin hyvin kuin vain pystymme.”

Sideways järjestetään torstaista lauantaihin 6.–8. kesäkuuta 2019 Nordiksella Helsingissä. Ensimmäisiä artistijulkistuksia joudumme vielä odottelemaan, mutta Remeksen puheiden mukaan Sidewaysin ystävät tuskin tulevat pettymään.

”Ohjelmiston kokoaminen on oikein hyvällä mallilla ja jatkamme hyväksi havaitulla Sideways-linjalla, niin musiikillisesti kuin muutenkin. Kesän parhaaseen viikonloppuun on enää kuusi kuukautta aikaa!”

Sideways-festivaalin Facebook-sivu löytyy täältä.

Lisää luettavaa