Oikeus tuomitsi vihatun julkiperseilijän – AIDS-lääkkeen hinnannostolla sikaillut mies saa vankilatuomion

Mies ehti kerjätä verta nenästään usean vuoden ajan, ennen kuin jäi kiinni petoksesta.

05.08.2017

Uutisoimme aiemmin yhdysvaltalaisesta farmaseutti-liikemies Martin Shkrelistä, isopalkkaisesta koko kansan koulukiusaajasta, josta povattiin kovaa vauhtia maailman vihatuinta miestä.

Shkreli perseili itsensä otsikoihin vuonna 2015, kun hän osti erään AIDS-lääkkeen myyntioikeudet. Kaupat tehtyään Shkreli nosti yhden lääkepillerin hinnan 13,5 eurosta 750 euroon. 

Tämän jälkeen Shkreli osti Wu-Tang Clanin Once Upon a Time in Shaolin -albumin ainokaiskappaleen kahdella miljoonalla dollarilla, riitautui Ghostface Killahin kanssa, ja uhkasi poistaa tämän räpit levyltä. Hän on sentään soittanut levyä videostreamissa, koska lupasi tehdä niin, jos Donald Trump voittaa presidentinvaalit.

Myöhemmin hän yritti tarjota Kanye Westille kynnenen miljoonaa dollaria, jotta tämä ei julkaisisi The Life of Pablo -albumiaan. Kanye kieltäytyi.

Mies on jopa myöntänyt haastattelussa haluavansa olla wrestling-maailmasta tuttu heel eli vihollinen.

Nyt perseilylle on kuitenkin tulossa loppu. The New York Times uutisoi, että tuomioistuin on tuominnut Shkrelin vakuutuspetoksesta vankilaan. Syyttäjien mukaan hän maksoi lääkefirmansa rahoilla omia velkojaan. Istuttavaa kaavaillaan useammaksi vuodeksi.

Olkoot Shkrelin tarina opiksi meille kaikille. Jos perseilet, älä ylitä rajaa.

Lisää luettavaa