Olavi Uusivirta saapuu Maustetyttöjen kanssa Tampereelle, missä on myös Aavikko – ettei nyt kaupunki menisi aivan Tuusannuuskaksi

Uusi Tampere julkisti esiintyjiään.

Uusi Tampere -festivaali julkisti kesän 2019 ensimmäiset esiintyjänsä viime marraskuussa. Nyt on uusien julkistusten paikka.

Uusista nimistä suurin on epäilemättä Olavi Uusivirta, jonka tällä hetkellä radioaallot täyttävä Waterloo-single enteilee seuraavaa, tänä vuonna saatavaa albumia. Olavin keikka perjantaina 19. heinäkuuta on artistin ainoa kesällä 2019 Tampereella.

Uuden pitkäsoiton kynnyksellä on myös Aavikko, jonka Monopoly-albumi julkaistaan jo huomenna 15. helmikuuta. Festivaaleilla nähdään myös Maustetytöt, jonka ensimmäinen single Tein kai lottorivini väärin on kerännyt hehkutusta kaikkialla.

Muita ystävänpäivänä julkistettavia esiintyjiä ovat pohjoismaista suosiota nauttiva indieyhtye Vasas Flora & Fauna, Jan Anderzénin, Sami Sänpäkkilän, Sanna Komin ja Suvi Linnovaaran kokeellinen Tuusanuuskat, elektropopduo Pass ja mansegaze-tyylisuunnan ykköstykki Radio Supernova.

Tapahtuman Facebook-sivuille pääset tästä.