”Olemme tehneet tätä 50 vuotta ja alamme olla aika hyviä” – ZZ Topin juhlakiertue Suomeen

Teksasilaisbändi nähdään kesäkuussa Helsingissä.

ZZ Top konsertoi tiistaina 4. kesäkuuta Helsingin Hartwall-areenalla. Konsertti on osa yhtyeen 50-vuotisjuhlakiertuetta. Liput maksavat 69–89 euroa ja niiden myynti alkaa maanantaina 26. marraskuuta Ticketmasterissa.

”Olemme tehneet tätä 50 vuotta ja alamme olla aika hyviä”, Billy Gibbons sanoo.

”Olemme ihan yhtä innoissamme saadessamme soittaa Barcelonassa ensi kesänä kuin Beaumontissa Teksasissa ’69. Partamme ovat ehkä kasvaneet, mutta muilta osin homma ei ole juurikaan muuttunut.”

Vuonna 1969 Houstonissa perustettu ZZ Top on edelleen samassa kokoonpanossa kuin aina: Billy Gibbons, Dusty Hill ja Frank Beard. Trio on nähty edellisen kerran Suomessa 2016 Haminassa ja Seinäjoella.

Bluesrockia esittävä yhtye on julkaissut 15 albumia, joista tuorein on La Futura (2012). Maailmanlaajuisesti yli 50 miljoonaa levyä myyneen ZZ Topin tunnetuimpia kappaleita ovat La Grange, Legs, Sharp Dressed Man ja Gimme All Your Lovin’.

Konsertissa on myös anniskelukatsomo, jossa voi nauttia ravintolasta ostettuja anniskelutuotteita omalla istumapaikalla. ZZ Topin konsertissa anniskelukatsomot ovat 117–120.

ZZ Top (USA)
Ti 4.6.2019 Helsinki, Hartwall-areena
Liput 69–89 €