Oletko menossa Musen konserttiin Suvilahteen? Lue nämä käytännön järjestelyt

Muse on pian Suomessa.

27.05.2019

Brittiläinen Muse tuo uuden albuminsa nimeä kantavan Simulation Theory -maailmankiertueensa Suomeen kesäkuussa, tarkemmin sanottuna 18. päivä kesäkuuta.

Massiivisen konserttituotannon rakentaminen aloitetaan maanantaina 10. kesäkuuta, joka edellyttää poikkeusliikennejärjestelyitä Suvilahden alueella.

Samalla konsertin käytännön järjestyistä on annettu tarkempaa tietoa.

Portit avataan alueelle kello 17.00, jonka jälkeen aikataulut ovat seuraavat:

noin klo 18.30 The Amazons
noin klo 19.30 Kiefer Sutherland
noin klo 20.45 Muse

Konsertin arvioitu päättymisaika on noin klo 23.30 aikaan. Paikalle pyydetään tulemaan ajoissa.

Pop-Up-ravintolat ja Food Truckit palvelevat keikkavieraita koko tapahtuman ajan. Osa konserttialueesta on rajattu anniskelualueeksi, josta löytyy perinteisten panimotuotteiden ja viinien lisäksi myös drinkkivalikoima.

Myös useampia vessa-alueita, vesipiste, tuotemyyntipisteitä, ensiapupiste ja Löfbergsin kahvia. Maksullinen tavaransäilytys löytyy pääportin yhteydestä, jonne viedään myös mahdolliset löytötavarat tapahtuman aikana. Tapahtuma-alueen suuntaa-antavan kartan löydät TÄÄLTÄ.

Konserttilipulla pääsee vain kerran sisään.

Myyntipisteissä asioimisen nopeuttamiseksi järjestäjät suosittelevat ottamaan mukaan käteistä rahaa. Baarialueella ja myyntipisteissä käyvät myös yleisimmät pankki- ja luottokortit. Listausta sallituista ja kielletyistä varusteista ja muista käytännön vinkeistä löytyy tapahtuman nettisivuilta.

Enemmän tietoa käytännön järjestelyistä löydät keikan Facebook-sivulta täältä.

Lisää luettavaa