Oletko menossa Rammsteinin Tampereen-keikalle viikonloppuna? Muista nämä asiat!

Muista nämä asiat.

Rammstein-keikat huomenna perjantaina ja lauantaina Tampereella järjestävä Fullsteam on julkaissut tietopaketin viikonlopun keikoista. Tietopaketti sisältää tietoa esimerkiksi konserttialueen aukioloista, liikennejärjestelyistä ja muista käytännön asioista.

Lue tietopaketti alta. Alueen kartat löydät Facebook-postauksesta täältä.

Ja muistathan, että jos et näille keikoille pääse tai haluat nähdä yhtyeen uudelleen, niin bändin näkee jo ensi kesänä Tallinnassa. Tuolle keikalle saat lippuja täältä.

*

Konserttipaikka

Rammsteinin konsertit järjestetään Tampereella, Ratinan stadionilla, osoitteessa Ratinan rantatie 1.

Saavu ajoissa

Konsertteihin on saapumassa molempina päivinä yli 30 000 asiakasta, jonka takia liikenteen pääväylät sekä konsertin turvatarkastus saattavat ajoittain ruuhkautua. Saavuthan paikalle ajoissa ja varaat riittävästi aikaa siirtymiseen, turvatarkastukseen ja mahdolliseen ikäsi todistamiseen.

Aikautaulut molempina päivinä

– Narikka auki klo 14.00
– Portit auki klo 16.00
– Duo Jatekok (FR) klo 19.30
– Rammstein (DE) klo 20.30

Konsertti päättyy n. klo 23.00. Aikataulumuutokset ovat mahdollisia.

Lipputyypit ja sisäänkäynti

Perjantain 9.8. ja lauantain 10.8. konsertit ovat loppuunmyytyjä. Ethän jaa valokuvaa lipustasi missään, jottei lippusi numerosarjaa pystytä kopioimaan ja väärinkäyttämään.

Konserttilipulla pääsee sisään vain kerran. Kaikki liput tarkistetaan sisäänkäynneillä elektronisesti.

Permannolla ei ole istumapaikkoja. Permantoliput vaihdetaan rannekkeeseen lipuntarkastuksen yhteydessä. Rannekkeella ei pääse kulkemaan stadionilta pois ja takaisin, konserttilipulla pääsee sisään vain kerran. Rannekkeella pääsee kulkemaan kentältä stadionin katsomoiden takana sijaitseville palvelualueille, joista löytyy mm. ruokamyyntiä, anniskelupalveluita sekä wc-alueet.

A-, B- ja D-katsomoissa on numeroidut istumapaikat. Ainoastaan A-katsomo on katettu. Katsomolipulla ei pääse kulkemaan kentälle.

Permannon sekä A- ja B-katsomoiden ikäraja on 18 vuotta.

D-katsomo on ikärajaton. Suositeltu ikäraja D-katsomoihin on 14 vuotta. Alle 12-vuotiaiden lasten tulee saapua tapahtumaan huoltajan seurassa ja lapsella tulee olla oma lippu. Huoltajan tulee olla alaikäisen seurassa koko tapahtuma-alueella oloajan. Huomioithan, että show’n sisältö ei sovellu perheen nuorimmille. D-katsomoon kulku tapahtuu vain Entrance 2 -sisäänkäynnin kautta.

Tapahtumassa ei ole VIP-lippuja.

Pidäthän lipustasi hyvää huolta, sillä kadonneita tai vahingoittuneita lippuja ei korvata.

Jos olet ostanut PDF-lipun, niin muistathan ladata lipun puhelimeesi tai tulostaa itsellesi ennen konserttialueelle saapumista. Kuvakaappaus lipusta ei kelpaa, sillä päätelaitteet lukevat vain alkuperäisiä PDF-tiedostoja.

Saapuminen

Huomioittehan, että Ratinan Rantatie on suljettu autoliikenteeltä tapahtuman aikana.

Suosittelemme jättämään ylimääräiset tavarat (mm. isot reput ja laukut) kotiin turvatarkastuksen sujuvuuden varmistamiseksi. Tavaroita voi tarvittaessa jättää narikkaan säilytykseen konsertin ajaksi.

Pysäköinti

Omalla autolla saapuville löytyy ilmaisia pysäköintipaikkoja Tampereen keskustan alueelta vain rajoitetusti. Keskustan läheisyydessä sijaitsee useita 24h-pysäköintitaloja.

Ikäraja

Konsertit ovat K-18, lukuun ottamatta ikärajatonta D-katsomoa. Kulku ikärajattomaan D-katsomoon tapahtuu vain Entrance 2 -sisäänkäynnin kautta.

Jokainen konserttivieras tarvitsee oman lipun. Suosittelemme alle 12-vuotiaita saapumaan konserttiin vain vanhemman tai huoltajan seurassa.

Jokaisen konserttivieraan tulee varautua todistamaan ikä virallisella kuvallisella henkilöllisyystodistuksella (passi, ajokortti, henkilökortti) tapahtuman sisäänkäynneillä. Otathan sisäänkäynnillä henkilöllisyystodistuksen hyvissä ajoin esille nopeuttaaksesi sisäänpääsyä.

Esteettömyys ja avustajat

Pyörätuolikatsomolipun ostaneiden konserttivieraiden avustajat ovat tervetulleita konserttiin ilman omaa lippua. Sisäänkäynneiltä Entrance 1, 2 ja 5 on esteetön reitti katsomopaikoille. Sisäänkäynti tulee valita katsomopaikan mukaan. Mikäli paikkasi on kentällä, niin suosittelemme kulkemaan alueelle Ratinan rantatien kautta. Valitettavasti autolla ei pääse lähelle aluetta.

Varauduthan todistamaan avustajan tarpeesi portilla. Näkövammaisilla on oltava mukanaan näkövammaiskortti. Tapahtuma-alueelta löytyy inva-vessoja jokaisen katsomon luota.

Tarkentavat kysymykset voi lähettää osoitteeseen festivaalit@nelonenmedia.fi.

Mitä ottaa mukaan

Konserttialueelle voi tuoda mukanaan max. 0,5 litran avaamattoman, läpinäkyvän, muovisen vesi- tai virvoitusjuomapullon ILMAN KORKKIA.

Suosittelemme käyttämään kuulosuojaimia, joita voi ostaa myös tapahtuma-alueelta.

Myyntipisteet

Alue on pääsääntöisesti anniskelualuetta. Varauduthan todistamaan ikäsi sisäänkäynneillä virallisella henkilöllisyystodistuksella, hyväksymme poliisin myöntämän henkilökortin, passin tai ajokortin.

Alkoholilainsäädännön vuoksi omia alkoholijuomia ei saa tuoda tapahtuma-alueelle. Anniskelun myyntipisteitä sijaitsee A- ja B-katsomoiden takana ja kentällä.

▪️Fanituotemyynti
Fanituotteiden myyntipisteitä sijaitsee Ratinan rantatiellä sekä Entrance 2 -sisäänkäynnin läheisyydessä.

▪️ Ruoka
Alueella on useita Nordic Gourmetin ruokamyyntipisteitä, joista löytyy mm. hampurilaisia, pitaleipiä, erikoishodareita sekä perinteisiä grilliherkkuja makkaraperunoista muikkuihin erityisruokavalioita unohtamatta. Alueelta löytyy myös jäätelön ja kahvin myyntipisteitä.

▪️Korvatulpat
Suosittelemme yleisölle korvatulppia, niitä on myynnissä myös tapahtuma-alueella.

Maksuvälineet

Yleisimmät pankki- ja luottokortit, lähimaksu sekä käteinen toimivat maksuvälineenä kaikissa konserttialueen myyntipisteissä, narikassa, baareissa ja ravintoloissa.

Vesipullot

Alueella on myynnissä laaja tarjonta virvokkeita. Voit tuoda mukanasi konserttiin avaamattoman pehmeän, alkoholittoman, enintään 0,5 litran kokoisen läpinäkyvän muovipullon tai pienen mehutetran ilman korkkia. Tölkit ja lasipullot eivät ole sallittuja.

Alueella on kolme ohjeiseen karttaan merkittyä vesipistettä sekä sisätiloissa sijaitsevat wc:t, joissa voi täyttää vesipulloa.