Oletko menossa tällä viikolla Metallican konsertteihin Helsingissä? Tärkeää tietoa käytännön järjestelyistä

Infoa keikoista!

03.06.2024

Metallica soittaa tällä viikolla kaksi konserttia Helsingin Olympiastadionilla. Ensimmäinen keikka on 7. päivä kesäkuuta perjantaina ja toinen 9. päivä kesäkuuta sunnuntaina.

Nyt konserttien järjestäjä Live Nation on julkaissut tietopaketin keikkojen järjestyistä. Niitä pääset lukemaan alta. Kaikki info ei tuossa vielä ole, joten jos mieleesi jäi jotain kysymyksiä, pääset lukemaan lisää infoa täältä.

*

AIKATAULUT:

Jonotus on sallittua klo 13 lähtien.

PERJANTAI 7.6
16.00 Portit avataan, aloitetaan turvatarkastus ja samalla avataan stadionin ravintola- ja myyntipisteet.
18.00 Mammoth WVH
18.55 Architects
20.30 Metallica

24:00 Konsertti päättyy viimeistään.

SUNNUNTAI 9.6
16.00 Portit avataan, aloitetaan turvatarkastus ja samalla avataan stadionin ravintola- ja myyntipisteet.
18.00 Ice Nine Kills
18.55 Five Finger Death Punch
20.30 Metallica

24:00 Konsertti päättyy viimeistään.

Aikataulut ovat arvioituja ja voivat muuttua.

SAAPUMINEN:

Sujuvamman sisäänkäynnin tähden, yleisöä suositellaan saapumaan paikalle hyvissä ajoin – viimeistään 2 h ennen pääesiintyjän arvioitua aloitusaikaa. Saapumisinfoihin ja asiakaskarttaan kannattaa tutustua vähintään sen verran, että tarkistaa mikä sisäänkäyntiporteista kuuluu omalle lipputyypille. Lipulla pääsee sisään Stadionille vain kerran. Myös kahden päivän liput luetaan porteilla molempina päivinä kerran, ja kahden päivän lipulla pääsee sisään stadionille vain kerran per konserttipäivä.

LIPPU.PASS:

Konserteissa on käytössä digitaalinen lippu nimeltä LIPPU.Pass, ja ostamansa lipun saa käyttöön ainoastaan älypuhelimeen ladattavan Lippu.fi -sovelluksen kautta. Oma lippu kannattaa ladata Lippu.fi-sovelluksesta ennakkoon ennen stadionin alueelle saapumista mahdollisten ruuhkautuvien verkkoyhteyksien vuoksi.

Mikäli LIPPU.Passin tiimoilta tulee kysyttävää, voi olla yhteydessä Lippupisteen asiakaspalveluun.

METALLICA TAKEOVER SEKÄ FANZONE-ohjelma ympäri Helsinkiä

Metallica-konserttien lisäksi viikonlopun aikana ohjelmassa on Metallica Film Fest Biorex Kulttuurikasarmilla, Finnish Metallica Tributen keikka On The Rocksissa, valokuvaaja Ross Halfinin jo loppuunmyyty Book Signing -tilaisuus, faneille rakennettu ilmainen Fan Zone -kohtaamispaikka sekä Apocalyptica Plays Metallica vol.2 Helsingin Jäähallilla.

Lisää luettavaa