Nyt ollaan lähellä YUP:tä! – Kuuntelehan Jarkko Martikaisen uusi single

Jarkko Martikainen ja Luotetut miehet julkaisi ensimmäisen singlen tulevalta albumiltaan.

Jarkko Martikainen julkaisee pian ensimmäisen albumin nykyisen Luotetut miehet -kokoonpanonsa kanssa, ja tänä aamuna keskuuteemme on tupsahtanut levyn ensimmäinen single. Kappale kantaa nimeä Keväinen jää ja voit kuunnella sen alta.

Rumban taannoisessa haastattelussa Martikainen lupaili uuden albumin olevan ”rähjäävämpi” kuin miehen edelliset soolotuotokset, ja uusi single onkin asteen rockimpaa tavaraa kuin edellinen Koirien taivas -levy. Keväinen jää -singlellä voi helposti kuulla myös kaikuja YUP:n tuotannosta, mikä varmasti Martikaisen faneja miellyttää.

Hiljattain julkaistussa lehdistötiedotteessa lauluntekijä kertoi 30. syyskuuta ilmestyvän Ruosterastaat-albumin olevan teemalevy ja kertovan ”onnen sattumanvaraisuudesta”.

Ruosterastaat on teemalevy. Pyrin silti välttämään kuunteluohjeiden kirjoittamista, levy itse kyllä selittää kyllin riittävästi itsestään”, Martikainen kirjoittaa. ”Lähtökohtia voi sentään avata hieman: eletään joko tämän päivän tai jonkin lähitulevaisuuden ajan eurooppalaisessa maassa, todennäköisimmin Suomessa. On tahoillaan horjahtanut pariskunta, joiden seuraamisen myötä käy ilmi muutakin kuin arkisinta parisuhderuodintaa.”

Keväinen jää -kappaleen voit kuunnella alta.

Lisää luettavaa