Onko ikävä Kutoselle? Ibe isännöi livestriimiä torstai-iltana

Skorpionin artistit esiintyvät livenä netin välityksellä.

25.03.2020

Kuudes linja laittoi ovensä säppiin heti hallituksen ensimmäisten koronarajoitusten jälkeen. Torstai-iltana on mahdollisuus kokea Kutosen livetunnelmaa, sillä levy-yhtiö Skorpioni käy artisteineen ottamassa tilan haltuun ja striimaa sen kotikatsoimoihin.

Rare Stream -otsikolla kulkevaa iltaa isännöi Ibe. Uuden aallon suomiräpin hefen lisäksi lavalla nähdään ainakin Le Fvbelos, Melo, Sliki & Hamuelos ja Turisti.

”Ajateltiin luoda tähän korona-tilanteeseen jotain hyvää sekä artisteille että faneille. Moni ihminen on jumissa kotona ja tarvitsee hyvää sisältöä elämäänsä tällä hetkellä. Toinen kulma tässä on artistien ahdinko; kaikki keikat on peruttu ja tulevaisuus näyttää arvaamattomalta”, Skorpionin Henrik Suhonen sanoo.

Teknisestä toteutuksesta vastaa muun muassa JVG:n Ikuinen vappu -musiikkivideon toteuttanut luova kollektiivi Dumboe. Keikkojen kuvaus Kuudennella linjalla tapahtuu porrastetusti niin, että paikalla ovat samanaikaisesti ainoastaan ne joiden läsnäolo on ehdottoman välttämätöntä. Väkimäärän kerrotaan pysyvän mahdollisimman pienenä koko ajan, ja osanottajille annetaan tarkat ohjeet hygienian sekä turvallisuuden suhteen.

Rare Stream on katsottavissa tämän linkin takaa torstaina 26. maaliskuuta kello 20 alkaen.

Lisää luettavaa