Onko tässä maailman typerin vai nerokkain oheistuote? Kiss myy ilmakitaran kieliä – Simmonsin poikakin hajoilee

Vain Kiss voi myydä ilmaa.

11.02.2017

Kiss-yhtye on joko huumorintajuinen tai talousvaikeuksissa. Bändin nimellä kun myydään nykyisin ilmakitaran kieliä. Kyllä, Kiss-logolla varustettu pussi on tyhjä, kuten ilmakitaran kielisetin kuuluukin. Hintaa tuotteelle on 3,99 dollaria.

 

Kielisettiä kummastellaan nyt kovasti. Jopa Gene Simmonsin poika Nick kuivui Twitterissä isänsä ratkaisuun.

Nick Simmons Tweet
Pussitettu ilma on myynnissä tällä hetkellä vain Las Vegasissa. Tämän spekuloimme johtuvan lähinnä alkoholikulutuksen ja heräteostosten korrelaatiosta – onhan Vegas tunnettu kukkaronnyörien löystyttämispyhättö. Mikäli kauppa käy, voidaan tuotetta odottaa myyntiin myös muualle.

On silti mahdollista, ettei tässä ole kyse huumorintajusta tai talousahdingosta. Simmons on vaatinut ennenkin brändistä suuria vastineita, ja on esimerkiksi sanonut, ettei halua julkaista levyjä, jos ne eivät myy.

On myös mahdollista, että kyse on huipputason bisnesvainusta. Sinänsä Kiss Air guitar strings on nerokas tuote. Se on niin typerä, että Rumbankin kaltaiset mediat hoitavat päivittelyllään tuotepromootion, eikä mainostoimistoja tarvita. Lisäksi idioottimaisuus kiehtoo: tuote sopii hyvin vannoutuneen Kiss-fanin sekä huumorilahjojen ystävän ostoskoriin.

Asiasta uutisoi muun muassa MetalSucks.

Lisää luettavaa