Oranssi Pazuzu ja Dark Buddha Rising yhdistivät voimansa – erikoiskeikka saapuu Sidewaysiin

Erikoiskeikka psykedeeliseltä superbändiltä Sidewaysissä.

12.02.2019

Psykedeelisen metallimusiikin kotimaiset sanansaattajat Oranssi Pazuzu ja Dark Buddha Rising ovat kaikessa hiljaisuudessa äänittäneet uuden yhteisalbumin.

Molemmat kokoonpanot samaan tietoisuuden ja olemisen tilaan saattanut produktio on nimeltään Syntheosis, ja se julkaistaan huhtikuussa Svart Recordsin toimesta artistinimellä Waste of Space Orchestra.

Kymmenhenkinen Waste of Space Orchestra toteuttaa albumin kunniaksi vain yhden live-esiintymisen, joka tapahtuu Sidewaysin Black Box -lavalla lauantaina 8.6.2019.

Syntheosis on alun perin tilausteos Roadburn-festivaalille Hollantiin, jossa se esitettiin yli 3000 ihmisen edessä festivaalin päälavalla keväällä 2018. Syntheosis-albumi ei kuitenkaan ole livetallenne vaan pitkin kevättä ja kesää eri studioissa työstetty harkittu teos, jonka äänitti ja miksasi myös Oranssi Pazuzun Värähtelijä-albumilla työskennellyt Julius Mauranen.

Kymmenosaista, tunnin mittaista teosta voi lähestyä joko kiehtovana, psykedeelisenä metallialbumina tai haastavana suurena 9-osaisena tarinana, jossa sukelletaan kolmen syvempiä totuuksia etsivän olennon tietoisuuteen.

Sidewaysiä vietetään 6.–8. kesäkuuta.

Lisää luettavaa