Osa Flow Festivalista siirtyy brittiläiselle sijoittajalle – nykyinen johto jatkaa osakkaina

Myös yhtiön toiminta pysyy Helsingissä.

01.12.2018

Helsingin Suvilahdessa järjestettävän Flow Festivalin takaa löytyvä osakeyhtiö Flow Festival Oy on solminut investointi- ja kumppanuussopimuksen brittiläisen Superstruckin Entertainment -tapahtumaryhmittymän kanssa. Kyseisen tapahtumaryhmittymän rahoittajana toimii pääomasijoittaja Providence Equity Partners.

Flow Festival Oy:n perustajat, eli sen nykyinen johto, jatkavat edelleen yhtiön osakkaina. Festivaalin johtoon kuuluvat hallituksen puheenjohtaja ja taiteellinen johtaja Tuomas Kallio, toimitusjohtaja Suvi Kallio sekä DJ- ja klubitarjonnasta vastaava Toni Rantanen. Niin johdon kuin työntekijöiden osalta toiminta jatkuu Helsingissä.

Yhteistyön myötä hallituksen puheenjohtaja ja taiteellinen johtaja Tuomas Kallio kertoo mahdollisuuden entistä kiinteämpään yhteistyöhön kansainvälisten tapahtumien kanssa, minkä lisäksi sopimus mahdollistaa myös tapahtumapaikkana toimivan Suvilahden kehittämisen.

Superstructin toimitusjohtaja James Barton puolestaan kertoo yhtiönsä ihailleen Flow’n toimintatapaa jo pitkään, ja että yhteistyö tukee yhtiön linjaa sopimusten solmimisesta eurooppalaisten laatufestarien kanssa. Yhtiön muihin sopimuskumppaneihin kuuluvat muun muassa Budapestissa järjestettävä Sziget, barcelonalainen Sónar sekä Flow’nkin pitkäaikainen yhteistyökumppani, oslolainen Øya-festivaali.

Vuodesta 2004 alkaen järjestetty Flow-festival on järjestetty nykyisellä paikallaan Suvilahdessa vuodesta 2007 alkaen. Festivaali on tunnettu musiikin ohella myös ruoka- ja taidetarjonnastaan. Ensi vuonna Flow Festival järjestetään jälleen 9.-11. elokuuta.

Lisää luettavaa