Oulangan kansallispuistossa kesällä järjestettävällä Villifestivaalilla kuullaan ja nähdään taide-esityksiä luontomaisemissa

Ilmaisfestivaalilla esiintyvät muiden muassa Maustetytöt.

24.04.2019

Kuusamon ja Sallan kuntien alueella Oulangan kansallispuistossa ja Valtavaaranlammella 23.-24.8. järjestettävä Villifestivaali tarjoaa kahden päivän aikana akustista musiikkia, yhteistötaidetta, kirjallisuutta, filosofiaa ja tanssia.

Festivaali on akustinen ilmaisfestivaali, jonka lauantain ohjelmanumerot sijoittuvat Oulangan kansallispuistossa noin 10 kilometrin pituisen patikointireitin varrelle. Lauantain festivaalipäivään on kolme lähtöä ja esitysten alkamiset on järjestetty porrastetusti niin, että kierros kestää esitykset katsoessa noin kuusi tuntia. Festivaalireitin voi kiertää myös omaan tahtiin, jolloin voi pysähtyä katsomaan niitä keikkoja, jotka haluaa.

Perjantaina 23.8. Valtavaaranlammella esiintyvät Yona & Lumos-kvartetti ja lauantain 24.8. kansallispuiston esiintyjiin kuuluvat muun muassa Maustetytöt, Pekko Käppi & K.H.H.L. sekä Joose Keskitalo & The Mystic Revelation of Teppo Repo.

Villifestivaali järjestetään yhteistyössä Kulttuuriyhdistys Päiväkodin, Ruka-Kuusamo matkailu ry:n ja Metsähallituksen kanssa. Esiintyjälistan näet kokonaisuudessaan täältä. Tarkempia tiedoja festivaalin järjestelyistä puolestaan täältä.

Lisää luettavaa