Painosti aborttiin, piinasi ja pahoinpiteli – räppäristä karmeita syytöksiä, levy-yhtiö heitti jo pihalle

Octavianin piti julkaista uusi albumi perjantaina.

Brittiräppäri Octavian, oikealta nimeltään Octavian Oliver Godji, on ollut valtavassa nosteessa jo pidemmän aikaa, viimeisin hitti on Papi Chulo -kappale. Nyt räppäristä on kuultu karmaisevia syytöksiä.

Hänen ex-puoliso, Emo Baby -artisti, on julkaissut julkisella Instagram-tilillään tekstin, jossa kertoo kaikesta, mitä Octavian on kolme vuotta kestäneen suhteen aikana tehnyt. Teksti on hirvittävää luettavaa. Tämän lisäksi hän julkaisi myös videomateriaalia ja valokuvia.

Sen mukaan 24-vuotias räppäri on painostanut uhrinsa aborttiin, pahoinpidellyt toistuvasti henkisesti ja fyysisesti, käynyt kimppuun vasaran kanssa ja uhannut tappaa. Lisäksi räppäri oli yrittänyt suostutella uhrinsa salassapitosopimukseen 20 000 punnan hintaan. Octavian itse kiistää syytökset ja pitää niitä suurena kunnianloukkauksena. Hän oli luvannut jo poistetussa Instagram-videossaan, että julkaisee todisteita, joilla todistaa väittämät vääräksi. Näitä todisteita ei ole näkynyt, sen sijaan sometili on täysin hiljentynyt.

Syytösten seurauksena räppäri on asetettu boikottiin BBC:n toimesta, saanut potkut Black Butter-levy-yhtiöltään ja asetettu monien muiden musiikkivaikuttajien mustalle listalle. Räppärin oli määrä julkaista uusi albumi perjantaina, mutta julkaisu peruttiin. Myös pr-toimisto on lopettanut yhteistyön artistin kanssa.

Muusikom oli määrä esiintyä Blockfestissa ensi kesänä. Asiaan on selvästi jollain tasolla reagoitu, sillä tällä hetkellä Octaviania ei löydy festivaalin verkkosivuilta, ja aiheeseen liittyvä somepostaus on myös poistettu.

Muokkaus: otsikon aikamäärettä muutettu.