Palefacen jazzahtava kahvihetki kohtaa kruunan ja klaavan – Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

20.09.2020

Rumba lanseerasi viikottain päivittyvän Spotify-soittolistan, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla pari nostoa kappaleista.

Josén pimeä puoli, PalefaceMustana
Kylmänä, kuumana, mustana, maidolla kyseli Scandinavian Music Group aikoinaan. No, Josén pimeä puoli ja Paleface nauttisivat suferoisensa mieluusti mustana. Siitä todisteena jazzahtava kappale, jolla ensimmäinen esittelee lauluvetoisempaa osaamistaan, kun Paleface tiputtaa riiminsä vikkelään tahtiinsa.

Kappale on varsin mielenkiintoinen pala, jonka perusteella yhtye kannattaa painaa mieleen. Kappaleen kertosäe on huomattavan koukuttava kuin kofeiini konsanaan.

Musta Hanhi, DJ IbusalKruuna ja klaava
Musta Hanhi julkaisi tänä vuonna Colmas-albumin ja nyt jo on luvassa jatkoa. Sikäli artistilla on uudet kuviot, sillä hän palaa Överdog-yhtiön riveihin. Uusi sinkku jatkaa indie rockiin kallellaan olevalla linjalla.

Biisillä kuullaan mielenkiintoista vierailijaa, DJ Ibusalia. Thube Hefnerinä Gasellit-yhtyeen riveissä tunnettu artisti on soolomateriaalillaan noussut jo jonkin asteiseen kulttiasemaan, joten uusi säkeistö kiinnostaa. Lopputuloksena Yksin kotona 17 -albumilta tuttua kovin tarkkaan harkittua elämänmakuista riimittelyä.

Lisäksi listalla muun muassa Behmiä ja Blood Orangea.

Lisää luettavaa