Pariisin Kevät -yhtyeestä, Rubikista ja monista muista bändeistä tunnettu J. Tala aktivoitui jälleen – video ensiesityksessä Rumbassa

Suositellaan muun muassa Grandaddyn, Airin ja Daft Punkin ystäville.

dav

Muun muassa Rubikista, Underwater Sleeping Societysta ja Pariisin Kevät -yhtyeestä tunnettu J. Tala (oikealta nimeltään Jussi Hietala) on julkaissut uuden videon. Video on ennakkonäytössä Rumbassa.

Hietala aloitti biisien tekemisen 1990-luvun lopussa työskennellessään lentokenttäpakkaajana ja käyttäessään suuren osan vapaa-ajastaan kokeellisten popalbumien kuuntelemiseen. Bändit veivät Hietalan mukanaan 2000-luvulla, ja omat kappaleensa hän jätti taka-alalle liki 15 vuodeksi.

2010-luvun lopussa Hietala jättäytyi pois bändiprojekteistaan miltei kokonaan. Hän julkaisi albumitrilogian Dustin’ Archives vol. 1–3, jonka kaikki instrumentit hän soitti itse – kolmannelle albumilleen hän tosin kutsui mukaan lukuisia ystäviään ja muita muusikoita vierailijoiksi.

Uusista kappaleistaan hän kertoo seuraavaa:

”Olen kanavoinut visiotani ja alitajuntaani uudelle albumille, joka ilmestyy 2021. Äänityksiä olen tehnyt eri studiokamoilla työhuoneellani Helsingissä ja mökillä Porvoossa, tunnen olevani elossa. Itse asiassa minusta tuntuu, että olen vasta pääsemässä alkuun musiikintekijänä.”

Curling-fanina (!!!) tiedotteessa esiteltävä Hietala julkaisee uusimman singlensä Dry Eyes perjantaina 13. päivä marraskuuta. Video on kuitenkin nyt ensiesityksessä Rumbassa.

Komean videon ovat ohjanneet ja kuvanneet Perttu Inkilä sekä Mikko Saarelainen. Lavastuksesta, maskeerauksesta ja puvustuksesta vastaa Sonja Löfström, ja videon on leikannut Perttu Inkilä.

Katso video alta.