Pasilasta mennään taas Kallioon – Plutonium 74 tekee paluun

Plutskarit palaa!

Helsinkiläinen Plutonium 74 -orkesteri aktivoituu jälleen ja esiintyy marraskuussa elävänä ensimmäistä kertaa kolmeen vuoteen.

Lauantaina 30. marraskuuta Helsingin Tavastia-klubilla järjestettävän konsertin ennakkoliput tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 28. kesäkuuta klo 9:00.

Bändin laulaja-kosketinsoittaja Ylermi Rajamaa kommentoi yhtyeen paluuta näin:

”Tässä nyt on ollut vähän laaberia ja villi linja, mutta saimme äsken kummallisen sääfaxin offiisiimme. Siinä oli jotain ihmeellisiä merkintöjä sijainnista ja päivämäärästä. Palataan tähän pian. Sitten viimeisen keikkamme, joulukuussa 2016 alkaneella legillä joukkiomme on poltellut kynttilöitänsä vain toisesta päästä ja etsinyt spörbeleitään. Musiikkia tehdessä lähtökohtamme on aina ollut se, että tuon luovan prosessin tulee olla innostava ja hauska. Tämän vuoksi emme ole pitäneet kiirettä kolmannen levyn kanssa ja uskomme, että se tulee myös kuulumaan lopputuloksessa. Takaisin faxiin. Aikaa on kulunut ja planeetat siirtyneet outoihin asemiin. Soitamme tästä johtuen keikan Tavastialla 30.11.2019. Lavalla saattaa esiintyä myös tuttuja vikaeiraajia. On siis tullut taas aika tähytä horisonttiin, irrottaa jöölingit ja lekottaa alus. Kivutaan siis jalkaperteille ja heitetään Mustanparran tipat naamariin. Älkää jääkö ahteriin vaan hankkikaa liput keikalle HETI!”

Ehh… Tämä selvä!

Plutonium 74 julkaisi debyyttilevynsä Pasilasta Kallioon vuonna 2003 ja sen seuraajan Peittoalueen Ulkopuolella vuonna 2008.

Keikkatiedot videon alla.

LIPUT:
Myyntiin pe 28.6.2019 klo 9
– ennakkoon Tiketistä alk. 20 EUR
– ovelta 22 EUR