Pate Mustajärven Raskasta joulua -pistokeikka Tampereella laajenee – mukaan muillekin paikkakunnille!

Pate Mustajärvi mukaan Jyväskylään ja Helsinkiin.

Pate Mustajärvi saapuu mukaan Raskasta Joulua -kiertueelle jo ensi viikonlopusta lähtien.

Pate Mustajärvi on mukana kaikissa Raskasta Joulua -kiertueen tulevissa konserteissa. Aluksi Paten kerrottiin esiintyvän vain Tampereen keikalla, mutta nyt tiedote kertoo, että Pate nähdään mukana myös Jyväskylässä ja Helsingissä.

”Eihän tämän porukan kanssa näköjään auta kuin laittaa isompaa vaihdetta silmään ja painaa entistä raskaammin kohti joululomaa”, Pate kertoo.

Huonojakin uutisia saatiin, sillä Marko Hietala joutuu jättämään kiertueen tulevat konsertit väliin sairastapauksen vuoksi.

Helsingin Hartwall-areenalle sunnuntaina 19. joulukuuta päättyvän kiertueen jäljellä olevat konsertit solisteineen löydät alta.

PE 17.12 Nokia arena, Tampere
Pate Mustajärvi, Noora Louhimo, Kimmo Blom, Tommi Salmela, JP Leppäluoto, Ilja Jalkanen, Antony Parviainen, Ville Tuomi, Tony Kakko, Elize Ryd ja Pekka Heino.

La 18.12 Paviljonki Areena, Jyväskylä
Pate Mustajärvi, Kimmo Blom, Tommi Salmela, JP Leppäluoto, Ilja Jalkanen, Antony Parviainen, Ville Tuomi, Tony Kakko, Elize Ryd, Pekka Heino ja Antti Railio.

Su 19.12. Hartwall Arena, Helsinki
Pate Mustajärvi, Kimmo Blom, Tommi Salmela, JP Leppäluoto, Ilja Jalkanen, Antony Parviainen, Ville Tuomi, Tony Kakko, Noora Louhimo, Elize Ryd, Pekka Heino ja Antti Railio

Kaikki konsertit alkavat klo 19.00. Konsertit ovat ikärajattomia, paitsi Tampereen Nokia arenan permanto, joka on K18.

Liput myy Lippu.fi, paitsi Hartwall Arenan liput löytyvät Ticketmasterista. Hinnat alkaen 44,90€.

Lisää luettavaa