Paul Elias laulaa uudella albumillaan avoimista suhteista ja rakkauden kaipuusta

Levynjulkkareita juhlitaan Kuudennella linjalla 6. lokakuuta.

01.10.2023

Raikasta ja puhuttelevaa poppia modernilla soundilla tekevä laulaja-lauluntekijä Paul Elias julkaisi perjantaina toisen albuminsa Post sinä. Levyn tuotannossa ovat olleet mukana Kalle ”Kaswell” Mäkipelto, Miko Kontturi, Ilkka Wirtanen, Lauri Halavaara ja Jukka Jahnukainen. Biisintekijöinä puolestaan ovat avustaneet esimerkiksi Ulpu Hozjajenok, Joni Rahkola ja Kaisa Korhonen.

Levyn keskeisiä teemoja ovat suhteet ja elämä nykyajassa. Teksteissä käsitellään muun muassa ihastumista, avoimia suhteita, eron jättämää tyhjyyttä, rakkauden kaipuuta ja pettymyksiä. Suurta tunneskaalaa käsitellään henkilökohtaisella otteella kuin päiväkirjan sivuja raottaen, ja musiikillinen ulosanti on kehittynyt Luonnonvoimii-debyytin (2020) folk-rock-sävyjen jälkeen myös pimeämpään ja elektronisempaan suuntaan. Levyllä on mukana myös Paul Eliaksen ensimmäinen suomenkielinen sävellys, vuonna 2013 ukulelella sävelletty Vuosi vuodelta.

”Post sinä on uusi aikakausi, jota ollaan hartaudella tehty kolmen vuoden ajan heti viime albumin ilmestymisestä. Oon kynä sauhuten koettanut vangita tämän uuden ajan tunnelman mun ympärillä. Mä oon todella ylpeä näistä lauluista ja ne on mulle tärkeitä kävi miten kävi, mutta totta kai jännitän myös, että saisko nää kappaleet vielä oman paikkansa jonkun toisenkin elämässä”, Paul Elias kommentoi.

Albumin levynjulkkareita juhlitaan Helsingin Kuudennella linjalla torstaina 5. lokakuuta.

Kuuntele levy alta.

Lisää luettavaa