Paula Vesalan ja Mikko Leppilammen tähdittämä uutuusleffa on yllättävän onnistunut – lue arvio

Comeback tänään leffateattereissa.

06.10.2023

Mikko Leppilammen tähdittämä Comeback-elokuva saapuu valkokankaille tänään.

Leffa kertoo entisistä miljoonatilin tehneistä rokkareista, jotka ovat ajautuneet elämässä erilleen ja erilaisiin elämäntilanteisiin. He tapaavat jälleen tehdäkseen comebackin, mutta vähemmän yllättäen kaikki ei menekään ennakkosuunnitelmien mukaan.

Elokuvan pääosissa nähdään Mikko Leppilammen (Tony) lisäksi Ville Myllyrinne (Pete), Paula Vesala (Katarina) ja Anni Iikkanen (Ellie). Muissa rooleissa nähdään Pamela Tola, Marja Packalén, Mari Perankoski, Kirsi Ylijoki, Armi Toivanen ja Vuokko Hovatta.

Elokuvan arviot ovat olleet jos eivät nyt ylistäviä, niin vähintäänkin tyydyttäviä. Sisarjulkaisumme Episodin Niko Ikonen kommentoi leffaa Episodin sivuilla täällä näin:

”Leppilampi on yllättävän hyvä rappion rajamailla elelevänä Tonyna. Leppilampi kanavoi Andy McCoyta ja Jim Morrisonia kohtalaisen onnistuneesti sekä varsin kusipäisesti. Elokuva on Tonyn kasvutarina, joten hahmosta on kirjoitettu tarkoituksella itsekeskeinen ja omahyväinen paskiainen…Comeback on ihan kiva kotimainen. Tarinana se ei ole kaksinen, mutta hyvät roolisuoritukset onnistuvat viemään leffan positiivisen puolelle. Krapulaviihdettä rokkitähdille tai tähteydestä haaveileville.”

Lue Episodin arvio kokonaisuudessaan täältä.

Lisää luettavaa