Pedro Pascal ja Ethan Hawke ovat kiihkeitä rakastavaisia Pedro Almodóvarin queer-westernissä – katso traileri

Pascal ja Hawke tähdittävät espanjalaislegendan uutuuselokuvaa.

27.04.2023

Pedro Almodóvarin uuden elokuvan pääosissa nähdään muun muassa The Last of Us -sarjasta tuttu Pedro Pascal sekä jo veteraaninäyttelijän ikään päässyt Ethan Hawke.  Etenkin jälkimmäinen hämmentää, eihän siitä ole kuin muutama vuosi, kun Reality Bites ilmestyi! Niin se aika rientää.

Strange Way of Life on western. Länkkärielokuvia ei ole vuosiin nähty, mutta Almodóvar ei olisi Almodóvar, ellei hän tekisi elokuvaa omalla tyylillään. Kyseessä onkin kiihkeän intohimoinen ihmissuhdedraama, jossa Pascal ja Hawke näyttelevät rakastavaisia.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Almodóvarille on tarjottu mahdollisuutta ohjata queer-elokuva lännenmiehistä. Almodóvarille tarjottiin aikoinaan mahdollisuutta ohjata Brokeback Mountain, jonka pääosissa nähtiin Jake Gyllenhaal sekä Heath Ledger. Tuolloin Almodóvar kuitenkin kieltäytyi kunniasta, sillä pelkäsi, ettei olisi saanut tarpeeksi vapaita käsiä ohjata elokuvasta sellaista, kuin olisi halunnut.

Katso Strange Way of Lifen traileri alta. Elokuva saa ensi-iltansa Cannesin elokuvajuhlilla toukokuussa. Tarkempaa julkaisuaikataulua ei ole vielä tiedossa.

Lisää luettavaa