Perjantaina ilmestyy rikollisen aliarvostetun suomiräppärin nerokas kappale, joka lämmittää syksyn ankeuden keskellä

JV julkaisee uutta!

19.10.2022

Räppäri ja tuottaja JV palaa soolomateriaalin äärelle Eevil Stöön kanssa viime vuonna julkaistun loistavan Ooze Aalto -albumin ja Musta Sade -yhtyeen levyjen jälkeen.

Uuden biisin nimi on Mun kru, ja tiedotteen mukaan se on ”hieno ja aina ajankohtainen kunnianosoitus omalle lähipiirille, ystäville ja perheelle. Niille, joita ilman ei olisi juuri mitään ja niille jotka pysyvät sun kulmauksessa.”

Rumbalaisilla oli kunnia kuulla biisi ennakkoon, ja taattua JV-laatuahan siellä on tulossa: löysä, mutta terävä biitti, JV:n flow ns. toimittaa ja videolta saa bongailla vaikka kuinka ja monta suomiräpistä tuttua hahmoa.

Biisistä on tulossa myös video. Videolla palataan kesän maisemiin, ja se tarjoaa kurkistuksen kulissien taakse studiosessioihin, menneeseen kesään ja kulmilla hengailuun.

Kappale on ensimmäinen näyte JV:n tulevalta soololevyltä. Mikäli JV ei ole tuttu, niin miestähän on aiemmin kuultu oman A.E.W.A. (2017) levyn lisäksi mm. Eevil Stöön, Jodarokin, Gasellien ja Reino Nordinin kappaleilla.

Uuden julkaisun yhteydessä JV starttaa oman Serious Walk -labelin.

Lisää luettavaa