”Perkele sähisi sisälläni” – Ibe julkaisee yllätysalbumin

Ibelius-albumin seuraaja ilmestyy huomenna.

09.09.2020

Ibe julkaisee seuraajan viimevuotiselle läpimurtolevylleen Ibelius. Perkele-niminen albumi ilmestyy suoratoistopalveluihin jo vuorokauden vaihtuessa, julkaisijana totuttuun tapaan Skorpioni.

”Idea albumista ja ensimmäiset laulut syntyivät vuoden 2019 alkupuolella, kun samalla keikkailin kovaa tahtia. Noihin aikoihin en ehtinyt tai jaksanut käydä paljoakaan studiolla, mutta silloin jo sähisi perkele sisälläni”, Ibe kommentoi.

”Mielestäni meillä kaikilla on omat perkeleemme ja ne ilmaisevat itseään monin eri tavoin. Jos nyt jotenkin tiivistäisin oman käsitykseni perkeleestä, niin se on se osa minua, mitä en itsekään ymmärrä. Perkeleitä ei suinkaan kannata pelätä ja niiden kanssa on hyvä käydä keskustelua. Niin opimme lisää itsestämme ja maailmasta ympärillämme.”

Ibe kertoo olleensa helpottunut, kun maailma hiljeni keväällä. Hän kertoo vuoden 2020 kuluneen pitkälti omissa oloissa, perkeleen kanssa välejä selvitellen.

”Se oli jo kauan yrittänyt kertoa jotakin, mutta nyt oli aikaa kuunnella. Tämä levy on meidän kahden vuoropuhelua. Jätän kuuntelijan päätettäväksi kuka puhuu milloinkin: Ibe vai perkele.”

Iben Perkele ilmestyy siis huomenna 10. syyskuuta.

Lisää luettavaa