Pertti Kurikan Nimipäivien kappale tuli Euroviisujen viralliselle YouTube-kanavalle – Vähemmän yllättäen kommenttiosiossa täysi kaaos

18.03.2015

Pertti Kurikan Nimipäivät aiheuttaa melkoista keskustelua Euroviisujen virallisella YouTube-kanavalla. Yhtyeen Aina mun pitää -kappale ladattiin Euroviisujen YouTube-kanavalle viime sunnuntaina, ja vähemmän yllättäen kappale on jakanut euroviisukansan totaalisesti kahtia.

Videon kommenttiosiosta löytyy syytöksiä siitä, että yhtye pääsi kisaan ainoastaan säälistä. Joillekin herkkähipiäisille Pertti Kurikan Nimipäivien osallistuminen kallisarvoiseen kisaan on osoitus siitä, miten Suomi halveksuu Euroviisuja täydestä sydämestään. Myös Satin Circuksen fanit ovat kaivautuneet poteroistaan. Monille tuntuu olevan yhä kova paikka, että PKN voitti Uuden Musiikin Kilpailun loppujen lopuksi melkoisen ylivoimaisesti. Osa toki trollaa, mutta koville Pertti Kurikan Nimipäivien osallistuminen näyttää joillekin ottavan. Hyvä hyvä!

Kommentoijien joukosta löytyy myös kappaletta kohtaan myötämielisesti suhtautuvia. Joidenkin mielestä Pertti Kurikan Nimipäivät on raikas tuulahdus ummehtuneen euroviisumuussin keskellä.  Monet arvostavat yhtyeen asennetta, ja joidenkin mielestä Pertti Kurikan Nimipäivien osallistuminen kisaan on jo voitto sinällään.

Tällä hetkellä enemmistö näyttäisi olevan sitä mieltä, ettei Aina mun pitää voi menestyä kisoissa millään tavalla. Toivotaan, että Pertti Kurikan Nimipäivät lyö luun kurkkuun kaikille epäilijöille toukokuussa Itävallassa.

Lisää luettavaa