Pihlderbergin ensimmäinen julkaisu ja Ghost Worldin uutuuskappale – Rumban soittolista heräsi talviunesta

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

Nora Nieminen

Ajankohtaista on Rumban viikottain päivittyvä Spotify-soittolista, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla muutama nosto listan sisällöstä.

Ghost WorldHe Lives with His Mother
Viime vuonna Altar-albumin julkaissut Ghost World käynnistää vuoden 2021 uudella singlellä. Kappaleella kuuluu repivät soundit, kylmässä kartanossa kaikuvat vokaalit ja heleä tunnelma. Kenties tämä on juuri sitä ”outsider-musiikkia sisätiloissa pysymiseen”, mitä yhtye lisäili soittolistaansa täällä.

Hazard, HugoKaikki tietää
Kaikki tietää Iso Hoon ja Elastisen, mutta paljon muutakin. Tuore julkaisu ei ole vain kahden nousevan nimen single, vaan samalla Rekamin Pihlderberg-levy-yhtiön pelinavaus. Mentaliteetti kappaleella on suora ja samanlainen on myös tunnelma.

ÖveriTerälehtii
Överi on Etenee-yhtiön tuoreimpia sainauksia. Terälehtii on näyte tämän hetkisestä osaamisesta, sillä kaksikon ensimmäinen Etenee-julkaisu oli julkaistu jo aiemmin omissa nimissä. Aiheesta lisää viikonloppuna, kun kaksikko on Rumban haastattelussa.

Lisäksi listalta löytyy muun muassa uutta Folkhemia ja Viewia.