Piiloon rakkaushommaa – Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

Julian Schröpel

Ajankohtaista on Rumban viikottain päivittyvä Spotify-soittolista, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla muutama nosto listan sisällöstä.

La HakaRakkaushommaa
Mariska lauloi aikanaan rakkausjutusta. Kenties La Hakan debyyttibiisin nimi on siis viittaus siihen. Toisaalta viittauksia Mariskaan voi tehdä muitakin, molemmat ovat nimittäin ansioutuneita biisinkirjoittajia. La Haka on ennen toiminut taustalla ja laulanut kertosäkeitä. Nyt hän todistaa, että on uskottava artisti itsekin. La Hakaan törmännee jatkossa usein, joten ota artisti haltuun nyt.

Baby BluPiiloon
Baby Plu on Monspin piilotettu timantti, joka kuin odottaa pääsemistä parrasvaloihin. Artisti on monipuolinen sekoitus erilaisia tyylejä ja tunteita. Monesti kukaan ei halua lokeroitua mihinkään genreen, mutta Baby Blu alleviivaa sen musiikissaan sataprosenttisesti. Biisillä voi kuulla räppiä, laulua, r&b:tä ja jopa hivenen drum’n’bass-soundia. Sanoitukset ovat taistelua epävarmuuksia vastaan ja kuin vastakohtaa korostoaen, Babu Blu kertoo tarinansa varsin itsevarman oloisesti.

Lili & LunaTuhat poikaystävää
”Yks Jukka, yks Jare, yks Jori, yks joku muu – hei mikä sun nimi oli?”, laulavat Lili ja Luna. Artistien uutuusbiisi on vastakohta tuhansille naistenkaatobiiseille.

Kappale on erityisen hyvin tuotettu ja niin sanotusti täyttä asiaa. Lili & Luna kehottaa jättämään häpeän narikkaan suoraviivaisella biisillä, jossa kantrijalka painaa kaasua suorana. Lopputulos on kaksikon modernein ja mehevin. Taustalla kuuluva ”hei”-sample korostaa rivakkuutta ja hyvin soljuvat laulut kantavat biisiä jatkuvasti eteenpäin. Varma keikkahelmi kaksikolle, joka on julkaissut vahvoja kappaleita sinkku toisensa jälkeen.

Lisäksi listalta löytyy muun muassa uutta Chisua, Konsta Originalia ja Wiliä.