Pikkujouluista palannut Kim Wilde yllätti junamatkustajat esittämällä klassikkohittinsä poronsarvet väpättäen

17.12.2012

1980-luvun supertähti hurmasi vaunullisen ihmisiä ja räjäytti YouTuben esiintymällä riehakkaassa nousuhumalassa.

Kuva: Cityshake.de

Joulu juhlista jaloin, pikkujouluista kontaten, kuten sanotaan. Iloisessa hutikassa huojunut Kim Wilde ei ole mikään poikkeus tästä säännöstä, kuten Mirror-lehti tietää valistaa. Veljensä Ricky Wilden kanssa matkustanut poplaulaja oli palaamassa Magic 105.4 -radioaseman joulujuhlista lähijunalla Lontoon liepeille Potters Bariin.

Kuppia oli kenties tullut otettua notkealla ranteella, sillä säihkyviin poronsarviin sonnustautunut Wilde ei suostunut vain istuskelemaan aloillaan koko kotimatkaa, vaan esitti kanssamatkustajien iloksi huikean version suurimmasta kasarihitistään Kids in America. Lisäksi keikkuvaan keikkasettiin sisältyi melko vapaasti improvisoitu tulkinta joululaulusta Rockin’ Around the Christmas Tree.

Ricky-veljelle oli kaikeksi onneksi sattunut akustinen kitara mukaan reissuun, joten säestys hoitui mallikkaasti.

Samassa junassa matkustanut näyttelijä, laulaja Katherine Eames taltioi koko konsertin, pani sen jakoon YouTubeen ja twiittasi lopputuloksen maailmankaikkeudelle.

Ilmeisesti Kim Wildeä tapaus lähinnä huvitti, sillä hän kommentoi Eamesin Twitter-viestiä itseironisin twiitein:

”Hilarious!!!!Have you ever heard of the movie Snakes on a Plane? This is the follow up… Pissed on a Train!!!!!”

Tällä hetkellä YouTube-pätkää on katsellut hiukan yli miljoona netinkäyttäjää. Alla Katherine Eamesin alkuperäinen Twitter-päivitys ja videotaltio:

Lisää luettavaa