Poisonblackin 20-vuotisjuhlakeikkojen liput revittiin käsistä – leegio uusia keikkapaikkoja mukaan!

Poisonblackille lisää keikkoja.

14.04.2023

Metalliyhtye Poisonblack viettää tänä vuonna debyyttinsä Escapexstacy 20-vuotisjuhlia tekemällä lyhyen paluun keikkalavoille.

Syyskuulle aiemmin julkistetut kuusi keikkaa myytiin loppuun nopeasti, joten yhtye lisää suuren kysynnän myötä keikkakalenteriin viisi lisäpäivää. Kiertueen jatko-osa alkaa keskiviikkona 25. lokakuuta Kuopion Sawohouse Undergroundista, josta matka jatkuu Tampereen Tullikamarin kautta Lahteen Möysän Musaklubille ja Turun Teatroon. Juhlakiertueen viimeinen keikka koetaan Helsingin Tavastia-klubilla torstaina 2. marraskuuta.

”Järjettömän hienoa puhaltaa pölyt vanhoista Poisonblackin biiseistä ja viedä ne tien päälle ensi syksynä. Escapexstacyn biisit kolahti mulle heti luomishetkellään todella lujaa ja ovat edelleen relevanttia kamaa. Ei tuollaiseen Laihialan tyyliseen biisinkirjoittamiseen ole moni kotimaassamme sen jälkeen pystynyt, jos rehellisiä ollaan. Huippua että liput on liikkunut hyvin ja että kunnon goottijyystölle löytyy tilausta, en malta odottaa että tämä ryhmä saadaan taas keikkalavoille!”, fiilistelee yhtyeen JP Leppäluoto.

Keikoilla kuullaan ”Escapexstacy”-albumi kokonaisuudessaan sekä kattava otos kappaleita yhtyeen koko uran ajalta. Ville Laihialan ja JP Leppäluodon lisäksi kokoonpanossa soittavat Antti Leiviskä ja Janne Markus (kitarat), Marco Sneck (koskettimet), Antti Remes (basso) ja Tarmo Kanerva (rummut).

Keikkapaikat alta.

*

Pe 22.09. OULU Kantakrouvi (loppuunmyyty)
La 23.09. OULU Kantakrouvi (loppuunmyyty)
To 28.09. JYVÄSKYLÄ Lutakko (loppuunmyyty)
Pe 29.09. TAMPERE Olympia (loppuunmyyty)
La 30.09. HELSINKI On The Rocks (loppuunmyyty)
Su 01.10. HELSINKI On The Rocks (loppuunmyyty)

Ke 25.10. KUOPIO Sawohouse Underground
To 26.10. TAMPERE Tullikamarin Klubi
Pe 27.10. LAHTI Möysän Musaklubi
La 28.10. TURKU Teatro
To 02.11. HELSINKI Tavastia

Lisää luettavaa