”Poista perseimplanttisi!” – Azealia Banks mielipuolisena kilpasiskonsa kimpussa

Azealia Banksin ja Nicki Minajin välillä hiertää jälleen.

Taktinen loanheitto kollegoista juuri ennen uutta julkaisua alkaa olla rap -piireissä enemmän sääntö, kuin poikkeus. Kotimaassa tätä tuntuu harrastaneen esimerkillisesti ainakin Mikael Gabriel.

Uuden levynsä Business & Pleasure 31. joulukuuta julkaiseva Azealia Banks ja samana päivänä Pinkprint -kiertuedokumenttinsa ensi-iltaan saattava Nicki Minaj ovat jälleen ajautuneet sanasotaan. Edellisen kerran samaiset räppärit olivat riitasilla 2011, kun Banks sanoi Minajin tuotosten olevan ”peruspaskaa musiikkia”.

Aiemmin tässä kuussa Minaj julkaisi mobiilipelinsä Nicki Minaj: The Empire, jossa pelaaja raivaa tiensä supertähteyteen. Pelissä on hahmo nimeltään Fan2Sea,  jonka musiikkia kuvaillaan merenneitomaiseksi, eli todella kovaääniseksi, tunteja jatkuvaksi vastenmieliseksi kirkumiseksi.

Kuinka ollakkaan, Azealia Banksin toinen julkaisu oli Fantasea -mixtape, jonka kannessa hänet kuvataan merenneitona.

Sydämistyneenä Banks julkaisi sosiaalisessa mediassa henkilökohtaisuuksiin menevän Minajin disautus-manifestin, joka kattaa laajalti erityyppisiä sanallisia teräaseita. Litania sisältää muun muassa kehoituksen poistaa pyllyimplantit, vertailua McDonaldsiin, vihjailua yhteistyöstä Banksin ja Minajin exän välillä ja Lady Gaga -kopiointisyytöksiä.

Osansa saavat myös Minajin lanseeraamat parfyymi ja juoma, jotka Banksin mukaan tuoksuvat autonraikastimilta ja maistuvat keittiönsiivousaineilta.

”Juoksentelet ympäri niittyä poimien kaikki alimpana roikkuvat hedelmät, jotta voisit onnitella itseäsi keräämistäsi  hedelmistä, mutta ne ovat jauhoisia ja mössöisiä. En ymmärrä miksi olet niin vaikuttunut itsestäsi” runoilee Banks.

Pari tuntia avautumisensa jälkeen Banks syystä tai toisesta poisti päivityksensä, ja kirjoitti tilalle: ”En ole sama henkilö, kuin kaksi tuntia sitten. Se oli vain läppää. Rauhoittukaa ja nauttikaa joulunpyhistä!”

Molemmat tähdet ovat kunnostautuneet myös omilla tahoillaan lähiviikkoina. Joulukuun alussa Azealia Banks riehui lasinpalan kanssa Russell Crowen bileissä, ja Nicki Minajin raportoitiin tehneen pilkkaa henkisesti jälkeenjääneestä henkilöstä.

Nähtäväksi jää, mihin nämä vielä pystyvät.