Posti osallistuu euroviisuhuumaan: Pertti Kurikan nimipäivät saa oman postimerkin

28.04.2015

Posti tiedottaa julkaisevansa postimerkin Pertti Kurikan nimipäivien kunniaksi. Merkin ennakkomyynti alkaa Postin verkkokaupoissa tänään 28. huhtikuuta.

Tiedotteessa yhtyeen jäsenet kommentoivat itsekin merkkiä. ”Kyllähän se tuntuu upeelta, makeelta ja hienolta, kun saadaan oma postimerkki. Merkki on hyvännäköinen ja punk”, laulaja Kari Aalto kommentoi.

”Se on mielenkiintoista, ei ollakaan ennen oltu postimerkissä”, sanoo puolestaan Sami Helle.

Rumpali Toni Välitalo puolestaan lupaa ”ilman muuta” alkaa käyttää merkkiä myös itse. Kitaristi Pertti Kurikka kuittaa tilanteen vaatimattomammin: ”Se on ihan jees, kun päästään postimerkkiin.”

Punk-henkisen postimerkin graafisesta suunnittelusta vastaavat Ari Lakaniemi ja Susanna Rumpu. Merkin valokuvat ovat ottaneet Pekka Elomaa ja Ari Lakaniemi. Värikkäästä postimerkkiarkista löytyy lisäksi Pertti Kurikan tekemät piirrokset jokaisesta bändin jäsenestä. Bändin nimilogon arkkiin on piirtänyt manageri Kalle Pajamaa.

Merkki tulee ilmestymispäivänä myyntiin kaikissa Postin omissa myymälöissä ja useimmissa myyntipisteissä eri puolilla maata. Postimerkkien myyntihinta on 1,10 euroa kappaleelta. Verkkokaupassa merkkiä myydään 10 postimerkin arkeissa.

PKN_Arkki

Lisää luettavaa