Princen kuolinsyystä jatkuvaa spekulointia – epäilyssä HIV tai huumeet

23.04.2016

Musiikki-ikoni Princen kuolinsyystä on kerrottu tähän mennessä hyvin vähän. Ainoa tieto hänen terveydentilastaan ennen toissapäiväistä surullista tapahtumaa oli viikon takaa, kun Princen yksityislentokoneen kerrottiin tehneen hätälasku artistin flunssan takia. Myöhemmin vahvistettiin Princen kärsineen influenssasta ja nestehukasta.

Spekulaatiot mahdollisesta kuolinsyystä ovat kuitenkin käynnissä. Juoru-uutissivusto TMZ väitti perjantaina, että lentokoneen hätälaskun syynä olisi ollut huumeiden yliannostus. Sivuston mukaan Prince olisi tarvinnut sairaalasta lääkepiikin opiaattiriippuvuuden vuoksi. TMZ kertoi saaneensa tiedon “lukuisista lähteistä”.

Nyt paikallinen ilmaissanomalehti Santa Monica Observer kertoi kuulleensa “luottamukselliselta lähteeltä”, että Princellä olisi ollut AIDS. Uutisen mukaan artisti oli saanut taudin jo 1990-luvulla, mutta salasi asian kaikilta.

Prince kääntyi Jehovan todistajaksi vuonna 2001. Santa Monica Observerin lähteiden mukaan hän olisi lopettanut lääkkeiden oton uskontonsa takia.

HIV-spekulaatio on alkanut jo aiemmin. Blind Gossip -sivusto kertoi viime maanantaina saaneensa vihjeen “erittäin luotettavalta viihdeteollisuuden sisäpiiriläiseltä”, jonka mukaan “ISO afroamerikkalainen kuuluisuus sairastaa AIDSia.”

Vihje kertoi seuraavaa:

“Hän luuli parantuneensa, ja hänen ympärillään olleet hullut ihmiset väittivät Jumalan parantaneen hänet. Hän lakkasi ottamasta lääkkeitä, ja oireet tulivat takaisin. Nyt tohtorit sanovat, että hän tekee kuolemaa, eikä asialle mahda mitään.”

Koska “lukuisat”, “luottamukselliset” ja “erittäin luotettavat” lähteet ja sisäpiiriläiset pysyvät tuntemattomina, jäämme odottamaan virallisia lausuntoja.

Lisää luettavaa