Prophets of Rage jatkaa tylyllä musavideolinjalla – uusimmalla n-sanan moninaisia tulkintoja, aseita, orjuuskuvastoa, aseita, alastonta rasismia, aseita

Eikä muuten kannata katsoa teosta, jos on ötökkäfobia.

17.10.2017

Superryhmä Prophets of Rage on ottanut poliittisen linjansa vakavasti alusta pitäen ja venyttänyt sanomansa julistamisessa hyvän maun rajoja etenkin videopuolella. Ja mikäs siinä – siksi myös Rage Against The Machinea, Public Enemyä ja Cypress Hilliä rakastettiin.

Bändin tuorein musavideo Strength in Numbers pullautettiin juuri pihalle bändin Facebook-sivuilla ja taattua tylytystähän sieltä löytyy.

Video on ajankohtainen kommentti jenkkifutaaja Colin Koepernickin protestiin poliisiväkivaltaa kohtaan, joka on paisunut yksittäistapauksesta massiivisiin mittasuhteisiin, kun myös presidentti Donald Trump pisti lusikkansa soppaan ja ylipäätään yksi puolikas maata tuntuu haluavan estää mustien urheilijoiden protestit ”epäkunnioittavina” ja toinen puolikas maata yrittää muistutella, että mielipiteenvapaus on sinänsä aika tärkeä osa Ameriikan perustuslakia.

No, joka tapauksessa: nauti alla videosta, jossa mässäillään pisteliään kritiikin maustamana typerryttävän rasistisella kuvastolla, joka on kaivettu lähinnä jenkkien populääriviihteen historiasta.

Lisää luettavaa